Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiúk, mit szólnátok, ha a lányról, akivel épp randiztok, kiderülne, hogy az előttetek egy idősebb, gazdag férfival járt együtt?
25 éves vagyok, és az előző párom egy közel 40 éves férfi volt, akinek ráadásul jólmenő vállalkozása van. Mikor ezt elmondtam a fiúnak, akivel találkozgatok, láttam rajta, hogy nagyon meglepődött. Utána olyan kérdéseket tett fel, mintha azt feltételezné, hogy csak a pénzéért voltam együtt az exemmel. Pedig ez abszolút nem igaz, mindig inkább problémának találtam a köztünk lévő anyagi és korkülönbséget. Mikor szakítottunk, el is döntöttem, hogy több ilyen kapcsolatot soha. Nem akarok a fiú előtt olyan lánynak tűnni, aki csak a pénzre megy.
Fiúk, ti mit gondolnátok ilyen helyzetben egy lányról?
Nem szólnék semmit szerintem, de valószínűleg úgy érezném, hogy én ide kevés leszek. Ettől függetlenül nem hagynál annyiban a dolgot mert az csak egy dolog, hogy mit gondolok és megint más ami a valóságban történik. Ha ettől függetlenül úgy érzem, hogy érdekes a személyisége, megszerettem és úgy gondolom, hogy őszinte hozzám, ő is szeret(i a társaságom) akkor semmi gáz. Egy idő után l lenne felejtve a dolog ha minden rendben megy és szeretjük egymást :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!