Ti mit szólnátok sógornőtök viselkedéséhez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sógornőm 18 éves és van egy komoly kapcsolata, pár éve tart. Annyit kell tudni, hogy a fiú családja kőgazdag, nem is tudok senkit a környéken akik ennyire gazdagok lennének, és ezt nem is rejtik véka alá. Szórják a pénzt, felesleges dolgokra költik. A párom szülei elég szegények, éjjel-nappal dolgoznak, mégis szűkösen élnek, tehát sógornőm is "szegény családból származik". Most vettek a fiújáék egy luxusautót (a többi 3 mellé) és sógornőm az apja szemére hányta, hogy nekik miért nincs ilyen autójuk. Szerintem fel sem fogja, hogy mennyibe kerül egy ilyen kocsi, mert szegényke elég butácska. Amikor ott tölt egy hetet a fiújánál és utána hazajön, teljesen úgy viselkedik mint ők. Úgy jön-megy a házban mint egy királynő, hisztizik ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, lenéz bennünket és apósomékat is, beszólogat, többek közt nekem is, hogy régen milyen jó alakom volt, most meg hogy meghíztam. Teljesen megváltozott, mindig új ruhákat akar, amikor tudja, hogy nincs rávaló, teljesen úgy beszél és viselkedik, mint a fiúja társasága, egyértelműen meg akar nekik felelni. Mi a párommal csöndben nézzük ezt, nem akarunk beleszólni, de igazából anyósom (véleményem szerint) támogatja ezt az egészet. Onnan szedem ezt, hogy egyszer volt a sógornőm és a fiúja közz egy mosolyszünet, és anyósom azt mondta a sógornőmnek, hogy béküljön ki vele, különben elrontja az egész életét. Nektek erről mi a véleményetek, mi lesz ennek a vége? Én továbbra sem szeretnék beleszólni az ügyben, csupán csak itt titkon szeretném veletek megbeszélni.2016. szept. 23. 23:31
1/6 anonim válasza:
Hat nem nagyon mit lehet hozza fuzni. Eleg tipikus eset. De semmikepp se szolj bele a dologba mert a hozza allasukon ugy se tudsz valtoztatni.
2/6 anonim válasza:
Majd koppan, ha elhagyja a fiú.
3/6 anonim válasza:
Az lesz a vége, hogy a sógornődet elveszi a kőgazdag srác, így belecsücsül a gazdagságba úgy, hogy semmit sem tesz érte. Téged ez akkor még jobban fog bántani, mint most.
Igen, irigyelni fogod őket, irigyelné legbelül mindenki más is, ha olyan szerelmet talál a másik, ahol a pénzkényelmesebbé teszi a boldogságot.
De kezeld úgy, hogy nem mindenki nyeri meg a lottó ötöst, ne hagyd, hogy a te boldogságodra árnyékot vessen az ő jólétük.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem fogja beárnyékolni, ebben biztos vagyok, mert ha még el is veszi, legalább fél óra kocsikázásra fognak tőlünk lakni, ott meg nem nagyon érdekel, hogy mit csinál, most is csak az bánt, hogy látom, apósomnak mennyire fáj, hogy nem adhat meg neki mindent és ez a szemére is van hányva.
2016. szept. 24. 12:32
5/6 anonim válasza:
Két dolog történhet. A kőgazdag fiú feleségül veszi a szegény lányt, és akkor a lány többé felétek se néz. Vagy: a kőgazdag fiú két lábbal kirúgja a szegény lányt, és akkor otthon fog hisztizni továbbra is szegény apjának. Az utóbbi a rosszabbik és valószinűbb forgatókönyv.
6/6 anonim válasza:
Idióta. Hogy finoman fogalmazzak!
Az én sógornőm "szegény" léttére úgy viselkedik a családdal, mint akiket a seggéből rángatott elő. Engem meg nem vesz speciel emberszámba, a bátyja menyaszzonyát. Idő kérdése és nagyon nagy bajok lesznek... Mert nagyon ki - fogok - fordulni - magamból, ha még egy húzása lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!