Nektek segít az anyósotok vagy a sógornőtök?
van egy 19 hónapos kislányuk, a férjem Londonban dolgozik, mert különben éhen haltunk volna.
Az anyósom és a sógornőm, soha nem látogat vagy segít semmiben. Az anyósom leglazább néha felhív, bár akkor is csak bosszant, de a sógornőm mióta megvan a lányunk egyszer jött át hozzánk, közben meg ő szeretne lenni a keresztanyja.
Ami azért fura mert a lányom fél tőle, mivel nem is ismeri.
Elég nehéz egyedül csinálnom mindent, néha jólesne egy óra amikor magammal is tudok foglalkozni, de őket ez nem érdekli.
Sógornőm velem együtt szült így ő természetesen nem segít, de anyósom igen.
Gyermekágy alatt segített főzni és vasalni, utána is heti 1 napot itt volt, vigyázott a kisfiamra, és én az összes intéznivalót akkorra időzítettem.
Apósom meghalt, anyósom nyugdíjas, így az unokái az élete, sógornőméknek is sokat segít.
mert meghaltak.
azért segítenének, mert elvárásaik azok vannak. 100kilóméterre laknak, folyton hívogatnak h menjek ki a gyerekkel. de arra egyik se gondol, hogy akkor se délutáni alvás se egy perc nyugta nincs a kislányomnak.
minden nap tanácsokat kapok, hogy vágassam le a gyerek haját, legyen orvos.
ha ide is jönnek, csak vendégnek jön mind a kettő, én meg azt se tudom hova kapjak.
Heh...nálunk az a helyzet, hogy az anyuka segít nekem, meg édesanyámnak. :)
Tehát sógornőmnek van két kislánya, és a nagyobbik állandóan nálunk van. Heti 4 napot itt alszik. Javarészt én foglalkozom vele. Néha már sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!