Ez szerintetek gáz?
Nem gáz, én 8 éves koromban nagyon szerettem volna apukám felesége lenni :) szó szerint irigyeltem anyukámat, hogy ő "csapott le" rá előbb, abba persze nem gondoltam bele, hogy ha nem így tett volna, akkor én sem lennék :)
Az én szüleim ezen csak nevettek, elmagyarázták, hogy nem lenne helyes, ha apu engem is feleségül venne, ilyet nem szabad csinálni, meg hogy ettől még nagyon szeret, de kicsit máshogy, mint anyut. Valahogy ehhez hasonlóan esetleg te is megpróbálhatod neki elmondani, ha nagyon zavar, de én úgy gondolom, felesleges rajta idegeskedni.
Szerintem nem kifejezetten tiszta nekik, meg sok gyereknek, hogy ki házasodhat kivel, aztán egy bizonyos kor után erre rájönnek, elmúlnak ezek a dolgok.
Gyerekek.
Én anno kiskoromba szerelmes voltam az unokatesomba, és betegesen féltékeny voltam mikor más kis csaj hozzászólt,vagy játszani akart vele :D És kinőttem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!