Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ez szerintetek gáz?

Ez szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Öcsém 9 éves és azt mondta nekem hogy a 8 éves lány unokatestvérünkkel akar majd felnőttkorában összeházasodni, és hogy ők ketten ezt tervezgetik. Mikor családi összejövetel van nagyon jól elvannak: játszanak, bohóckodnak, segítenek egymásnak tanulni. Alig lehet őket egymástól elszakítani. Kicsit kezdek tartani attól hogy ez nem annyira normális. De az is eszembe jutott hogy még kicsik és majd csak kinövik. Szerintetek mi lesz? Volt valakinek az ismerősével hasonló eset?
2017. márc. 13. 12:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nincs egészen tisztában az ilyesmivel, és csak azért mondta, mert nagyon szereti, és a felnőttektől is azt látta, hogy akit nagyon szeretnek, azzal összeházasodnak (anyu és apu pl.). Nem kell aggódni rajta, kinövik, és lesznek új szerelmeik pár éven belül :)
2017. márc. 13. 12:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Gyerekek basszus, majd kinövik.
2017. márc. 13. 12:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekeknél az sem gáz, ha azt mondja, hogy ha nagy leszek, az anyut veszem feleségül, az apuhoz megyek férjhez. 9 éves még a latencia időszakában van, ennek nincs még szexuális felhangja, egyszerűen szeretik egymást.
2017. márc. 13. 12:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Apa mindig nevetve meséli, hogy ő a nagymamáját akarta gyerekként feleségül venni. Gondolom, sejted, hogy nem így lett.
2017. márc. 13. 12:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiúk jelentős része az anyukáját akarja feleségül venni először.

Az, hogy ennyire jóban vannak, teljesen normális. Az unokatesók sokszor jobban kijönnek egymással, mint a testvérek.

A házasságról meg nyilván annyi fogalmuk van, hogy két ember együtt marad örökre. Még kicsik.

Ahhoz viszont elég nagyok, hogy nyugodtan elmesélhesd nekik, hogy mi az a házasság, és kik között lehet.

2017. márc. 13. 12:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt visszavonom, inkább ne mondj nekik semmit.
2017. márc. 13. 12:26
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem hinném, hogy baj lehet ebből, még kicsik, csak játszanak! :)

Az én 9 éves unokatesóm barátomba szerelmes :D :D

2017. márc. 13. 12:30
 8/14 anonim ***** válasza:
3%

Általános erkölcseink szerint megszólják unokatesók kavarását, de jogilag nem tiltott, házasságot is köthetnek. (Ami durvább, hogy jegyzői engedéllyel testvér leszármazójával is lehet házasodni.

Legjobb esetben max. kavarnak, majd megunják egymást, de mindketten fiatalon természetesen tudnak viszonyulni a másik nemhez, de ha végül házasságot kötnek, akkor sincs különösebb baj.

2017. márc. 13. 12:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 6 évesen kitaláltam, hogy az akkor 16 éves unokabátyámhoz fogok feleségül menni. Mi is sok időt voltunk együtt, rengeteget játszott velem aztán "beleszerettem" Két három évig elvoltam ebben a gondolatban, aztán kinőttem, elfelejtettem :)

Majd a te unokaöcsid is kinővi, ebben a korban nincs ebben semmi gáz.

2017. márc. 13. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
*öcséd, nem unokaöcséd. Bocsánat, előző voltam.
2017. márc. 13. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!