Ez szerintetek gáz?
A kisfiúk jelentős része az anyukáját akarja feleségül venni először.
Az, hogy ennyire jóban vannak, teljesen normális. Az unokatesók sokszor jobban kijönnek egymással, mint a testvérek.
A házasságról meg nyilván annyi fogalmuk van, hogy két ember együtt marad örökre. Még kicsik.
Ahhoz viszont elég nagyok, hogy nyugodtan elmesélhesd nekik, hogy mi az a házasság, és kik között lehet.
Nem hinném, hogy baj lehet ebből, még kicsik, csak játszanak! :)
Az én 9 éves unokatesóm barátomba szerelmes :D :D
Általános erkölcseink szerint megszólják unokatesók kavarását, de jogilag nem tiltott, házasságot is köthetnek. (Ami durvább, hogy jegyzői engedéllyel testvér leszármazójával is lehet házasodni.
Legjobb esetben max. kavarnak, majd megunják egymást, de mindketten fiatalon természetesen tudnak viszonyulni a másik nemhez, de ha végül házasságot kötnek, akkor sincs különösebb baj.
Én 6 évesen kitaláltam, hogy az akkor 16 éves unokabátyámhoz fogok feleségül menni. Mi is sok időt voltunk együtt, rengeteget játszott velem aztán "beleszerettem" Két három évig elvoltam ebben a gondolatban, aztán kinőttem, elfelejtettem :)
Majd a te unokaöcsid is kinővi, ebben a korban nincs ebben semmi gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!