Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ezt hogy kezelnétek? Szeretném...

Ezt hogy kezelnétek? Szeretném megelőzni a háborút.

Figyelt kérdés

A férjem anyukájának barátnőjétől kapott ma a lányom ( 5 éves) egy görkorit meg ruhákat, amiket az unokája nőtt ki, meg csokit, cukrot. A férjem 2 testvérének a gyerekei pedig csokit, cukrot, de a 2 testvér ott megette, így a gyerekeiknek nem jutott. Az egyik testvér 2 gyermeke akkora méretileg, mint az én 5 évesem ( nem ikrek, 4 és 7 évesek, csak ugyanakkorák), így arról az oldalról hatalmas vitákra számítok, meg irigykedésre.

Nem tudom, miért az én gyerekem kapta, azt sem, hogy ők miért nem kaptak, azt sem, hogy a szülők hogy zabálhatták fel a gyerekeik elől. Nem is ismerem ezt a nénit, aki hozta a dolgokat, csak párom meg a lányom találkozott vele anyósnál. Nem volt alkalom, szülinap vagy ilyesmi.

Ti mit tennétek? A lányom nagyon örül, szóval a kb 10db ruhából nem fog adni nekik. Nem irigy, de tényleg Hello Kittys ruhák, és imádja. Tudom, hogy támadni fognak. Irigykedni, lehordani a sárga földig. Nem tudom, hogy oldjam meg, hogy ne is nyeljem le amiket mondanak, de úgymond diplomatikus legyek.

Ti mit tennétek?

2016. okt. 15. 22:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

De a barátnőd, akit imádsz, nem benzineskannákkal felfegyverkezve, családilag oldja meg a vélt vagy valós sérelmeket!

Na ez a különbség!

2016. okt. 17. 15:09
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló! Igazad van!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 17. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!