Ti hogyan kezelnétek ha kiderülne ez a gyereketekről?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, nő. Nem vonzódok szexuálisan a férfiakhoz, sem a nőkhöz. Tárgyakhoz vonzódok, női cipőkhöz, fehérneműkhöz, hajcsatokhoz. Tartok egy cipőt az egyik fiókomban, nem hordom, a vágyaim kiélésére használom... és szerelmes is vagyok a cipőbe, és alszok is vele. Szerelmes levelet is írtam a cipőnek és a cipő mellett van a fiókban. Attól félek hogy édesanyám egyszer megtalálja a cipőt meg a levelet. Vele élek. Hogy kezeli az ilyet egy szülő? Nagyon ki akadna? Meg említené hogy megtalálta a cipőt? ha el akarna küldeni pszichológushoz az nem jönne be mert már átbeszéltem ezt pszichológussal és nem tudta megoldani a furcsa szexuális hajlamomat, meg azon se tudott segíteni hogy testi vágyat tudjak érezni a felnőtt emberek felé.2016. júl. 31. 09:36
1/22 anonim válasza:
Felnőtt vagy, a te dolgod. Am orvos látott már?
Szülőként hogy reagálnák? Kb ahogy írtam is.
2/22 anonim válasza:
Napi troll? Talán rejtsd el a szerelmed és akkor nem találja még anyád.
3/22 anonim válasza:
Irigyellek, hogy van időd arra, hogy ilyen baromságokat találj ki. :)
4/22 A kérdező kommentje:
A fiókba van, a szobámban, de félek hogy turkálni fog ott egyszer
2016. júl. 31. 09:48
5/22 anonim válasza:
És megcsaltad már a párodat egy hajcsattal?
6/22 anonim válasza:
Én annak idején mindenkinek azt meséltem, hogy szerelmes vagyok a fésűmbe. Akkor oltári poénnak tűnt. 13 éves voltam, és kellett vagy fél év mire rájöttem, hogy nem vicces.
7/22 anonim válasza:
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy az ilyen emberek közöttünk járnak, munkatársaink, emberek a boltban, hivatalban. Félelmetes és csodálatos az emberi faj.
Míg az egyik cipőket kefél, a másik megalkotja a mikroprocesszorokat. Az egyik sorozatgyilkos elmebeteg, a másik sokgyerekes, büszke szülő.
Csak az emberi faj tud végtelenül primitív és hihetetlenül fejlett egyedeket is egyszerre felmutatni.
9/22 anonim válasza:
Kedves Cipő!
Hagyd ott ezt a nőt, nem hozzád való pár. Hiszek abban, hogy minden cipő megtalálja a párját, még a előszobában való oltári rendetlenségben is!
Üdvözlettel:Csat Csilla
10/22 anonim válasza:
Szegeny cipoo, majd talan egyszer talal jobbat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!