Ti hogyan kezelnétek ha kiderülne ez a gyereketekről?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, nő. Nem vonzódok szexuálisan a férfiakhoz, sem a nőkhöz. Tárgyakhoz vonzódok, női cipőkhöz, fehérneműkhöz, hajcsatokhoz. Tartok egy cipőt az egyik fiókomban, nem hordom, a vágyaim kiélésére használom... és szerelmes is vagyok a cipőbe, és alszok is vele. Szerelmes levelet is írtam a cipőnek és a cipő mellett van a fiókban. Attól félek hogy édesanyám egyszer megtalálja a cipőt meg a levelet. Vele élek. Hogy kezeli az ilyet egy szülő? Nagyon ki akadna? Meg említené hogy megtalálta a cipőt? ha el akarna küldeni pszichológushoz az nem jönne be mert már átbeszéltem ezt pszichológussal és nem tudta megoldani a furcsa szexuális hajlamomat, meg azon se tudott segíteni hogy testi vágyat tudjak érezni a felnőtt emberek felé.2016. júl. 31. 09:36
21/22 anonim válasza:
Talán nem pszichiáterhez kéne járnod, hogy a drága dilibogyók teljesen tönkretegyenek, hanem keresni egy normális pszichológust. Ez betegség, önképzavar, semmi más. Minden rosszindulat nélkül, ezt kezelni kell. És ezt te is tudod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!