Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ezt hogy kezelnétek?...

Szülőként ezt hogy kezelnétek? Változtatnátok bármit is ezen?

Figyelt kérdés

Vagyok én és a legjobb barátnőm, a szüleink gimnazista koruk óta jóban vannak, nekem mindig is ő volt a legjobb barátnőm. Ők közelebb laknak a belvárosi részhez, ezért mikor elmegyünk bulizni, szórakozni, akkor mindig náluk alszom, de van olyan is, hogy mondjuk hétköznap sokáig ott vagyok, ezért ott maradok, onnan megyek suliba, vagy ilyenek. De ő is szokta így, ez megszokott. Együtt is járunk nyaralni, májusban együtt megyünk Skóciába.

Viszont 3 hete együtt vagyok az öccsével és nem tudom, hogy a szüleimnek ezt mikor mondjam el.

Mert ugye más az, ha a lányuk a legjobb barátnőjénél alszik és más, ha a barátjánál...

2015. ápr. 7. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Mi fiatal korunkban azt szoktuk mondani, hogy nem kell otthon mindenről beszámolni. Szerintem ez ma is így van.
2015. ápr. 7. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek az elsővel. :) De a védekezésre ügyeljetek!
2015. ápr. 7. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Hány évesek vagytok?

Attól függ hogy milyen a kapcsolatod a szüleiddel. Ha megbíznak benned, és a családban is akkor meg tudod beszélni velük őszintén.

Ha nem vagy őszinte kapcsolatban a szülőkkel, akkor még várnék a dologgal. Nem könnyű eset, de te tudod hogy kinek mit mondhatsz... mi nem ismerjük a szüleidet, ezt csak te tudhatod...

2015. ápr. 7. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Ha a szuleitek joban vannak egymassal, akkor nem sokaig tudod titkolni otthon ezt a helyzetet.
2015. ápr. 7. 20:41
 5/5 gömbicica ***** válasza:

a hazugság előbb-utóbb kitudódik!!! ezt ne felejtsd el!

aztán "mosakodhatsz" ugy is belebonyolódik az ember az ilyesmibe, és sokszor ellentmondó dolgokat képes makogni.

én az őszinteség hive vagyok.

nem tudom hány éves vagy?

2015. ápr. 8. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!