Ti hogyan kezelnétek az ilyet?
Kihagytad a lényeget: mit tettèl, hogy félteni kell töled egy kisbabát?
Annak, hogy engedély nélkül lefotózod, és posztolod valaki gyerekének a fotóit, akivel utáljátok egymást, mi is az értelme?!?!
Most ez egy olyan kérdés lesz, ahol a kérdező valójában az, akinek a gyerekéről posztolták a képet? Csak mert teljesen negatívan festi le "önmagát", és nem mondja el, miért utálják "őt" mások.
Na, de tegyük fel, hogy nem erről van szó. Ha valaki, akit utálok, TITOKBAN csinál a gyerekemről képet és felteszi egy-két-három netes oldalra, azonnal jelentem őt, hogy az én gyerekemről engedély nélkül tett fel képet és valószínűleg soha többé nem engedem, hogy átjöjjön. Nem is értem, miért engedte eddig is.
Azért, amiért neked nem lehet gyereked, nem mentség, hogy kirakod a gyereke fotóját a közösségire. Ok, nyilván nem tudom átérezni a helyzetedet, hiszen nem tudok róla, hogy lehet-e vagy sem gyerekem, még nem szültem, de a lényeg, hogy a gyereknek van egy anyja, és ő dönt róla, a fotójáról. Ha már titokban csináltál képet, akkor mutogasd magadnak, esetleg telefonon keresztül, bár nekem ez sem tetszene.
Nagyon utálhatjátok egymást, majd hátha megbékéltek, vmikor évtizedek múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!