Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti hogyan kezelnétek az ilyet?

Ti hogyan kezelnétek az ilyet?

Figyelt kérdés
A tesóm külföldön él, nemrég született meg a kislánya, aki nagyon édes és itt jön a DE... nem vagyunk beszélő viszonyban, mondhatni utáljuk egymást. Ha hazajönnek és otthon meglát, akkor bezárkózik a szobájába a lányával együtt. Magyarul tőlem félti! Azt sem engedni hogy megfogjam vagy hogy fotót csináljak róla/vele, így kénytelen voltam titokban csinálni, amikor ő elment/elmegy otthonról. Legutóbb is ezt tettem, majd kiposztoltam több közösségi oldalra...erre ő felkapta a vizet, összepakot és hazamentek.
2016. aug. 20. 08:08
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Nos, simán jelentenelek először a közösségi oldal uzemeltetojenek és leszedettetnem a képeket és többet biztos hogy szobás állnék veled. A gyereket meg evidens, hogy nem látnád tobbet
2016. aug. 20. 08:16
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Kihagytad a lényeget: mit tettèl, hogy félteni kell töled egy kisbabát?

Annak, hogy engedély nélkül lefotózod, és posztolod valaki gyerekének a fotóit, akivel utáljátok egymást, mi is az értelme?!?!

2016. aug. 20. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Most ez egy olyan kérdés lesz, ahol a kérdező valójában az, akinek a gyerekéről posztolták a képet? Csak mert teljesen negatívan festi le "önmagát", és nem mondja el, miért utálják "őt" mások.

Na, de tegyük fel, hogy nem erről van szó. Ha valaki, akit utálok, TITOKBAN csinál a gyerekemről képet és felteszi egy-két-három netes oldalra, azonnal jelentem őt, hogy az én gyerekemről engedély nélkül tett fel képet és valószínűleg soha többé nem engedem, hogy átjöjjön. Nem is értem, miért engedte eddig is.

2016. aug. 20. 08:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez még régebbre nyúlik vissza...szerinte kirúgattam a volt munkahelyéről, szerintem meg nem csináltam semmit....
2016. aug. 20. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
En tavozas elott az orrod is eltortem volna. Agyilag meg ovodas szinten vagy. Lehet puffogni...
2016. aug. 20. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, mindketten lányok vagyunk (29 vagyok én és 32 ő)....(megjegyzem, hogy nekem nem lehet gyerekem)
2016. aug. 20. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:
16%

Azért, amiért neked nem lehet gyereked, nem mentség, hogy kirakod a gyereke fotóját a közösségire. Ok, nyilván nem tudom átérezni a helyzetedet, hiszen nem tudok róla, hogy lehet-e vagy sem gyerekem, még nem szültem, de a lényeg, hogy a gyereknek van egy anyja, és ő dönt róla, a fotójáról. Ha már titokban csináltál képet, akkor mutogasd magadnak, esetleg telefonon keresztül, bár nekem ez sem tetszene.

Nagyon utálhatjátok egymást, majd hátha megbékéltek, vmikor évtizedek múlva...

2016. aug. 20. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!