Mondana valaki ilyet, irigységből?
A szüleink elváltak én anyuval maradtam, nővérem apuval.
Apa sokkal jobban áll anyagilag, de mi sem éhezünk csak éppen nem kapok minden héten új tabletet.
Ma elmentem a nővéremmel ruhát vásárolni, és az eladó azt mondta sajnos az ő méretében nincs az üzletbe ruha. Ő meg jelentetett rendezett, hogy milyen bunkó az eladó stb...
Otthon mondtam neki, hogy esténként elmehetnénk futni, vagy reggel úszni. Meg hogy próbáljon kevesebbet enni, egy KFC Classic kosarat egyedul megeszik.
Ő meg azt mondta hogy neki kell az energia a tanuláshoz, meg hogy irigy vagyok hogy neki telik rá nekem meg nem.
Én 14 éves vagyok és egyedül még nem mehetek nagyon sehova ő 16 és vele már elenged anya.
De azt mondta nem fog jönni többet mert irigy vagyok rá, de ez nem igaz.
Egyből ez jutott eszembe:D
A Classic kosár nem nagy.
Amúgy meg el van kényeztetve.
Elmebeteg a nővéred. Méghogy az eladó a bunkó, ha egyszerűen elfogyott az ő méretében a ruha...
Szerintem örülj, hogy nem akar menni többet, mert azt hiszi, hogy neki áll a világ. Lefogadom észre se venné, ha eltűnnél egy olyan helyen, ahová együtt mentetek, vagy neked kellene Őfelsége után kajtatni, hogy együtt érjetek haza épségben.
Semmit nem veszítesz vele, és ne is foglalkozz vele. Barátkozz másokkal. Attól még, hogy rokonok vagytok, még nem muszáj egymással bratyizni, főleg ha ilyen butasággal megbélyegez téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!