Hogyan lehetne sertodes nelkul kibujni az ajandekozgatasok alol?
Figyelt kérdés
csaladon belul (ferj, gyerekek) nem kerdes, h kapnak e, mert termeszetes, h igen. viszont ha tobb gyermekes csaladhoz megyunk szivesebben viszek etelt, sutit, mint draga jatekokat, amit inkabb a sajat gyerkoceimnek adnek. mas is van ezzel igy? hogy oldottatok meg?2016. szept. 22. 14:15
11/13 A kérdező kommentje:
karacsony, nevnap, szulinap-ilyen nagyobbakra gondoltam. ha csak ugy betoppanunk valahova csak kis aprosagokat veszunk (edesseg). koszonom a valaszokat!
2016. szept. 22. 17:52
12/13 anonim válasza:
Hát igen, ünnepből is van bőven, karácsony, húsvét, névnap, szülinap. Ha nagyobb a család, akkor mindig van valakinek névnapja, szülinapja :) Mi is ezért szoktunk le.
13/13 anonim válasza:
Rossz vagyok ajándékozásban, úgyhogy évtizedek óta soha, senkinek nem adok ajándékot, maximum ha ihletet kapok. Jó, étel, virág az előfordul. Kisgyerekek nincsenek sehol, nekik bizonyára vinnék valamit, nekik könnyebb is lehet.
De miért vennék drága játékot akárkinek? Ha mondjuk lenne unokahúgom, annak karácsonykor vagy szülinapra persze, ha megengedhetem magamnak. De vendéglátáskor ajándékokat vinni, ilyen az én családomban sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!