Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Muszaj elfogadni a kosoruslany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszaj elfogadni a kosoruslany felkerest? Utastotta mar valaki vissza? Lett sertodes? N

Figyelt kérdés
Oszinten bevallom, nem szeretem az illetot, aki felkert. Kozeli rokon a ferjem reszerol. 3 eve az en eskuvomon o volt az egyik koszoruslany, csaladi nyomasra vegul, mert "jaj mama azt akarja". Utolag en se ertem miert, de belementem. Az eskuvo elotti idoszakban zaklatott, bunkozott, vegul a ruhajat se fizette ki, mert o nem emlekszik, hogy errol szo lett volna(2x beszeltuk meg szemelyesen, belement, majd faebookon is megbeszeltuk, de azt allitja, hamisitottam, hogy kib.sszak vele...) a lagzin mindenre fujjolt, kotekedtt a vendegekkl stb. Szerencsere aznap sikerult kikerulnom. Az eskuvo utan sorra hallgattam, fuuu de ronda vagyok a kepeken, vigyazzak, mert allitolag draga a valas, szar volt a kaja, a zene, a helyszin, a ruham, anyam milyen oreg stb. Tudom, 3 eve volt, de azota is amikor osszeesz vele a sors a csaladi unnepekkor, minden mozdulatomra van valami negativ megjegyzese(meg ugy altalaban mindenkire, es mindent jobban tud mindenkinel) Az egesz csalad, meg a sajat anyja is csak nez es kellemetlenul erzi magat. Erre rem aranyosan, mintha legjob oribarik lennenk felkert koszoruslanynak, amibol en nem kernek.
2015. ápr. 29. 03:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Óóóó hát nem sajnálatos, hogy pont azon a hétvégén van a Juli szülinapja, és wellnessezni mentek. Sajnos már le is van foglalva, nem lehet már visszamondani.
2015. ápr. 29. 03:40
 2/19 A kérdező kommentje:
Bevallalnad igy hogy te vagy a mumus, akire o es az idosebb rokonok pisszegnek? Amugy a felnottes megoldasok hiv vagyok, de ez az ember annyira sotet, hogy nem ertene meg ha normalisan magyaraznam el neki. Lehet meg kene betegednem aznap. Bar az se lenne kevesbe gyerekes, mint a juli es a wellness. :S
2015. ápr. 29. 03:59
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén? Egy ilyen emberre annyi energiát se pazarolnék, hogy a képébe röhögjek. Gondoljon amit akar. Ki a francot érdekel, hogy egy ilyen mit gondol. Nehogy már még te keress kifogásokat, meg próbálj kedves lenni...
2015. ápr. 29. 04:15
 4/19 anonim ***** válasza:
44%

Simán visszautasítható :)

Mondd meg neki hogy nem lány vagy hanem asszony, kérjen fel mást.

Vagy vállald el és ne fizesd ki a ruhát.

Az esküvőre mindenképp Menj el és köss bele mindenbe! ;)

2015. ápr. 29. 04:29
 5/19 anonim ***** válasza:
96%

szerintem ne játszd el amit ő.az túl gyerekes lenne

de az jó ötlet, ha megmondod, hogy férjes asszonyként nem tartod jónak, hogy koszorúslány legyél.

ha nagyon erősködik, akkor meg mondd meg neki az igazat. de szerintem a családi béke miatt, ne veszekedj. úgyis magát járatja le ezzel, amiket az esküvődön csinált.

2015. ápr. 29. 06:03
 6/19 anonim ***** válasza:
52%

Én simán visszamondanám. A rokonok pisszeghetnek a hátam mögött, de a teljes igazat csak te és ez a nő fogjátok tudni arról, hogy mi történt. És ami történt, bőven elég ahhoz, hogy befejezd vele a smúzolást. Ez az ember nem normális, egy rosszmájú liba. A köztetek történteket a legpletykásabb nagynéni előtt el is lehet ejteni, hadd menjen híre, majd megtudja mindenki, miért nem asszisztáltál neki.

Egyébként szánalom, hogy nem talált egy barátnőt koszorúslánynak, és az ellenségét kellett felkérnie. Ezen délig fogok röhögni.

2015. ápr. 29. 07:01
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ezek után simán lenne pofám megmondani hogy "Bocs nem"
2015. ápr. 29. 07:07
 8/19 anonim ***** válasza:
42%

Elso korben azt mondanam, hogy nem illik visszautasitani.

Masodik korben belegondoltam, hogy mi lenne, ha engem a ferjem tesoja kerne fel, aki egy kiallhatatlan, enkozpontu, onzo, bunko pitsa, aki a mi eskuvonkre nem jott el, mert terhes lett es 5 honapos terhesen nem akart repulore ulni es mindezt az anyossal uzente meg... eppen csak belegondoltam ebbe es azonnal az a kerdes fogalmazodott meg bennem a sogornom fele, hogy "hulye vagy? Kizart dolog!!"

Szoval nyugodtan mond le. Nincs neked szukseged arra, hogy utana azt hallgasd, hogy mennyire ronda voltal, mert valojaban az nem tetszett neki, hogy szebb voltal nala. Amugy pedig a helyedben arra hivatkoznek, hogy ne haragudjon, de ferjnel vagy, igy nem vagy alkalmas koszoruslanynak (tudtommal hajadon lanyok szoktak lenni). Es egyebkent ki az a mazohista barom, aki egy ilyet felesegul vesz??

2015. ápr. 29. 07:28
 9/19 anonim ***** válasza:
65%

Ezek után még foglalkozol azzal, hogy megsértődne-e vagy sem? Tiszta hülye leszel, ha elfogadod. És a rokonok miért mondanának bármit is, ha ők is tudják, hogy milyen?

(Egyébként részvétem a vőlegénynek.)

2015. ápr. 29. 08:09
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Én is visszautasítanám. Ha nem akarnék még egy napot elcseszni az életemből...És lehet, hogy meg sem magyaráznám. Nekem is van ilyen rokonom egyébként, csak szimplán kerülöm a társaságát. Nem foglalkozom vele, és ennyi.
2015. ápr. 29. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!