Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszaj elfogadni a kosoruslany felkerest? Utastotta mar valaki vissza? Lett sertodes? N
Simán visszautasítható :)
Mondd meg neki hogy nem lány vagy hanem asszony, kérjen fel mást.
Vagy vállald el és ne fizesd ki a ruhát.
Az esküvőre mindenképp Menj el és köss bele mindenbe! ;)
szerintem ne játszd el amit ő.az túl gyerekes lenne
de az jó ötlet, ha megmondod, hogy férjes asszonyként nem tartod jónak, hogy koszorúslány legyél.
ha nagyon erősködik, akkor meg mondd meg neki az igazat. de szerintem a családi béke miatt, ne veszekedj. úgyis magát járatja le ezzel, amiket az esküvődön csinált.
Én simán visszamondanám. A rokonok pisszeghetnek a hátam mögött, de a teljes igazat csak te és ez a nő fogjátok tudni arról, hogy mi történt. És ami történt, bőven elég ahhoz, hogy befejezd vele a smúzolást. Ez az ember nem normális, egy rosszmájú liba. A köztetek történteket a legpletykásabb nagynéni előtt el is lehet ejteni, hadd menjen híre, majd megtudja mindenki, miért nem asszisztáltál neki.
Egyébként szánalom, hogy nem talált egy barátnőt koszorúslánynak, és az ellenségét kellett felkérnie. Ezen délig fogok röhögni.
Elso korben azt mondanam, hogy nem illik visszautasitani.
Masodik korben belegondoltam, hogy mi lenne, ha engem a ferjem tesoja kerne fel, aki egy kiallhatatlan, enkozpontu, onzo, bunko pitsa, aki a mi eskuvonkre nem jott el, mert terhes lett es 5 honapos terhesen nem akart repulore ulni es mindezt az anyossal uzente meg... eppen csak belegondoltam ebbe es azonnal az a kerdes fogalmazodott meg bennem a sogornom fele, hogy "hulye vagy? Kizart dolog!!"
Szoval nyugodtan mond le. Nincs neked szukseged arra, hogy utana azt hallgasd, hogy mennyire ronda voltal, mert valojaban az nem tetszett neki, hogy szebb voltal nala. Amugy pedig a helyedben arra hivatkoznek, hogy ne haragudjon, de ferjnel vagy, igy nem vagy alkalmas koszoruslanynak (tudtommal hajadon lanyok szoktak lenni). Es egyebkent ki az a mazohista barom, aki egy ilyet felesegul vesz??
Ezek után még foglalkozol azzal, hogy megsértődne-e vagy sem? Tiszta hülye leszel, ha elfogadod. És a rokonok miért mondanának bármit is, ha ők is tudják, hogy milyen?
(Egyébként részvétem a vőlegénynek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!