Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fair lenne elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fair lenne elfogadni, hogy jöjjön el fotózni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátunk egy nagyon-nagyon jó fotós. Profi képeket csinál a "semmiből". Nem műek a képei, tiszták, eredetiek, stílusosak, nem giccses.

Az ő barátnője az én legjobb barátnőm. Ma beszéltünk arról, hogy a srác fényképezhetne a lagzin, de nem kilövés ez vele szemben, mert akkor hogy fogja jól érezni magát vendégként? Nem túl nagy ajándék részéről, részükről?

Valószínűleg a barátnője lesz a tanúm.

Esetleg oldjuk meg a fényképeket ceremónia előtt, ceremónia közben meg fényképezzen más? Jó lenne ha ez a srác fényképezne, előtte önmagam tudnék lenni...

Szerintetek?

2011. nov. 8. 21:58
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
* Most látom van egy nagyon hasonló kérdés, elnézést, de azért még válaszolhattok:)
2011. nov. 8. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő ajánlotta fel? Akkor nincs kérdés, el kell fogadni.
2011. nov. 8. 22:05
 3/12 A kérdező kommentje:

konkrétan nem, de mindig ezzel viccelődött régebben, hogy majd ő lesz a fotós. Szerintem szeretné...

természetesen megbeszéljük...

2011. nov. 8. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő ajánlotta fel, fogadd el :)

Menyecske/Menyasszonytáncig fotózzon (amúgy is addig szokták vállalni), utána pedig bulizzon ő is :)

2011. nov. 8. 22:11
 5/12 bánomisén ***** válasza:
100%

Szerintem is elfogadhatod, ha szívesen fotózna, miért is ne? Attól még ő is jól érezheti magát, meg közben kattogtat.

Beszélj vele, és ha úgy látod, szívesen vállalkozik rá, nyugodtan fogadjátok el.

2011. nov. 8. 22:14
 6/12 A kérdező kommentje:
:) köszönöm már alig várom:D pedig még semmi sehol:-S :)
2011. nov. 8. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret fotózni a srác, ő úgysem tudna olyan "átlag" vendég lenni, aki csak elvan és nézelődik, tehát ha van kedve, fotózzon végig. De azért a barátnődet is kérdezd majd meg, mert ez rá is kihatással lesz (pl. étkezésnél, táncnál). (A lagzi előtt szerintem egyértelműen legyen ő a fő fotós!)

Mondjuk én a lagzi részre lehet, hogy megkérnék mást is, és ő csak "hobbiból" fotózgasson, mert úgy nem lesz olyan "muszáj a jó pillanatokat elkapnom" jellege, de úgyis csinálni fog rengeteg jó képet. Voltam olyan lagziban, ahol barát fotózott, és mivel nem akart lemaradni semmiről, szegény állandóan járkált, hogy sok spontán képet csinálhasson, nem tudta elengedni magát, mert tudta, ha ő nem csinálja, elvesznek a pillanatok megörökítés nélkül.

2011. nov. 8. 22:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az:) Mi meg szeretnénk ha Neki is jó lenne...mondtam is a barátnőmnek, hogy szigorúan akkor ha megígéri, hogy nem megy a szórakozás rovására...
2011. nov. 8. 22:49
 9/12 anonim ***** válasza:
nálunk ugyanez a helyzet. A volt osztálytársam ajánlotta fel, hogy fotózik. Mindenképpen meghívtuk volna, mivel mi is ott voltunk az övéken és nagyon szeretem őket. Nekem is dilemma, hogy vajon jól érzi-e magát. szerintem nem lesz gond, el is fogadtam, de a részleteket meg kell még beszélni :) szerintem fogadd el, nem lesz gond. Azt mondta, a gépet mindenképp hozza, úgyhogy azt mondta, neki nem gond.
2011. nov. 9. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha a srác és a barátnője is beleegyezik akkor rendben van.Egyéb esetben nem tartom szerencsés ötletnek,hogy dolgoztasd a vendéget.

Mesélnék egy történetet.A szüleim egy éttermet vezettek gyerekkoromban.Ez volt a szakmájuk és közel 20 évig a munkájuk.Nagy rutinjuk és tapasztalatuk volt esküvők lebonyolításában.

Egyszer kaptunk egy meghívást egy baráti családtól,hogy menjünk el az esküvőjükre,mindannyian,persze szigorúan vendégként.Ez sajnos nem így alakult.Egyszercsak jött az örömanya,hogy gond van a rizzsel és egyéb köretekkel,apu nem nézne-e rá,mert a szakács nem ura a helyzetnek.Anyuhoz pedig az örömapa jött aztán oda,hogy segítene-e a felszolgálásnál,persze csak a pörköltnél stb.Ebből egyszerűen az lett,hogy ők vitték végig a tortáig bezárólag a felszolgálást és a konyhán is nagy volt a káosz,úgyhogy azt is.Egy percet nem táncoltunk a szüleinkkel,sőt majdnem éjfélig nem is tudtunk beszélni velük,mert el voltak foglalva azzal,hogy összetereljék a személyzetet.Értem,hogy a családnak nem volt megfelelő tapasztalata abban,hogy hogy kell megszervezni egy esküvőt.Nem is kértek fel szakembereket csak innen-onnan valakit,hogy hordja ki a cuccokat és főzzőn meg,de amatőr volt mindenki és durván kudarcba fulladt minden.De akkor is bosszantó volt,hogy elvileg a családunkat vendégnek hívták meg,akkor pedig miért állítják be őket dolgozni,miért nem kérték ki a tanácsukat előbb vagy szóltak volna,hogy a munkájukra számítanak és ha lesz egy perc idejük,akkor esetleg ehetnek tortánt és táncolhatnak egy-két számra.Így borzasztó volt az egész és csalódottak voltunk,hogy az amúgy is rengeteget dolgozó szüleinkkel még egy rohadt esküvőt sem tudunk elejétől végig nyugodtan végigbulizni.

2011. nov. 9. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!