Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fair lenne elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fair lenne elfogadni, hogy jöjjön el fotózni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátunk egy nagyon-nagyon jó fotós. Profi képeket csinál a "semmiből". Nem műek a képei, tiszták, eredetiek, stílusosak, nem giccses.

Az ő barátnője az én legjobb barátnőm. Ma beszéltünk arról, hogy a srác fényképezhetne a lagzin, de nem kilövés ez vele szemben, mert akkor hogy fogja jól érezni magát vendégként? Nem túl nagy ajándék részéről, részükről?

Valószínűleg a barátnője lesz a tanúm.

Esetleg oldjuk meg a fényképeket ceremónia előtt, ceremónia közben meg fényképezzen más? Jó lenne ha ez a srác fényképezne, előtte önmagam tudnék lenni...

Szerintetek?

2011. nov. 8. 21:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadd el, ez kedves ajándék és azáltal, hogy ismer titeket személyesebb lesz a látásmódja, szerintem jó dolog, ha nem egy vadidegen fotóz. Nálunk a bátyám fotózott, szerintem azért jól érezte magát és tartott szüneteket is :)
2011. nov. 14. 00:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a bátyám esküvőjén fotóztam. Nyilván ha valaki hivatásos esküvői fotós az jobban örül egy fizetős munkának, de ha olyan a viszony köztetek mint amit leírtál akkor érthető dolog, ha Őt szeretnétek fotográfusnak. Nekem is vannak olyan barátaim akiknek szó nélkül mennék fotózni az esküvőjükre anélkül, hogy egy fillért is kérnék érte, illetve nagyon sok ismerősöm van akinek azt írnám, hogy kérjen árajánlatot, és az ismerettségre tekintettel kap kedvezményt, vagy ajándék fotókönyvet.

Nincs ezzel baj, ha a fotográfus is így gondolja, akkor nyugodtan intézzétek így, szerintem szép ajándék lehet.

2012. febr. 13. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!