Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mentek / mentetek fotózni?
Figyelt kérdés
Az esküvő du. 3 órakkor lesz az étterem kb 3-4 percre van gyalog a polgi hivataltól. gyházi esküvő nem lesz mi szeretnénk de letudni a fotózást igaz akkor kicsit rohanós lenne a de. de szép saját képeink lennének a család viszont azt szeretné ha az egész násznép házasság kötés tán felkerekedne és kijönne velünk a városligetbe. Én kicsit félek ettől hogy nagy lenne a kavarodás. Viszont mindenki rajta lenne a képeken.
Szia! Nekünk 17.órakor volt az esküvő, délelőtt pedig a fotózás, ami 9-től délig tartott. Utána volt a fiús háznál a kikérés, egy kis beszélgetés, állófogadás. Hozzánk is jöttek a vendégek már kb. 2 körül, a kikérés nálunk 3kor volt, aztán szintén egy kis süti, üdítő. Hidd el nagyon gyorsan telik az idő, 2 óra ide vagy oda fel sem fog tűnni. Nem lesz időd unatkozni. Ha jó képeket akarsz az nem két perc, én nem szerettem volna ha ott az egész család, elég volt arra figyelni amit a fotós mond, nem pedig a rokonokra. Nem hiszem hogy mindenki szívesen mászkálna, álldogálna órák hosszát a melegben. Biztos lenne olyan akinek nem tetszene hogy a másik miért állhat a kép közepén, neki pedig csak a szélén jutott már hely.
2009. júl. 29. 10:00
2/12 anonim válasza:
Egy csoportképet érdemes csinálni, de sztem nem feltételenül kell ezért az egész násznépet kiterelni a városligetbe!
Nézz körül az étterem vagy a polgármesetri hivatal környékén, hogy van-e olyan hely ahol elfértek egy közös fotó erejéig!
2009. júl. 29. 10:01
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is így gondoltam kinéztünk a hivatal közelében egy kis templom előtti kertet ott szeretnénk a családdal közöset és sajátot pedig aligetben de. Köszönöm, megerősítettetek így lesz!:)
2009. júl. 29. 10:05
4/12 anonim válasza:
Nővéreméknél pénteken délután volt a fotózás, másnap ugye az esküvő.
2009. júl. 29. 10:05
5/12 anonim válasza:
Mi hasonlóan voltunk.Nálunk úgy volt,hogy a násznép míg átballagott az étterembe,addig mi kimentünk fényképezkedni.Kicsit vártak ránk,addig mindenki kért innivalót,beszélgettek.Az egész lezajlott 30-45 perc alatt,és csatlakoztunk.
2009. júl. 29. 10:06
6/12 anonim válasza:
10.06
És a csoportkép pedig a házunk mellett volt,szép volt a háttér.
2009. júl. 29. 10:08
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2009. júl. 29. 10:12
8/12 anonim válasza:
Nekünk is pénteken volt, 4 óra után. Így a szombat nyugisan telt, volt idő a sátordíszítésre, készülődésre.
Annyi, hogy így 2x kellet frizurát és sminket csinálni, de nekem ez így jobb volt.
2009. júl. 29. 10:35
9/12 anonim válasza:
Nálunk az a szokás, hogy a polgári előtt mennek fotózni a parkba, vagy ahova szeretnének. Kb. másfél órával előtte, hogy azért rohanni ne kelljen.
2009. júl. 29. 11:08
10/12 anonim válasza:
A Mi esküvőnk is 3 órakor volt. Mi 12:15-re mentünk fényképezkedni, 14 órára értünk vissza. Esküvő előtt még volt idők egy kicsit felfrissülni. Szerintem, azért jobb esküvő előtt menni, mert akkor még a haj, smink is tökéletes és Ti is még pihentebbek vagytok. Így a Násznépet sem kellett magukra hagynunk, hisz így is olyan övid az a délután illetve este.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!