Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántátok hogy férjhez mentetek, és ha igen mennyi iőn után? Kort is irjatok légyszi és a szülést megbántátok?
nem, nem bántam meg.
miért gondolod, hogy az ember megbánja? persze, lesznek akik igen, de azok felelőtlenül, nem jól választva, érdekből, kényszerből (pl. baba érkezése) házasodtak.
Attól függ, hogy te kivel és miért teszed... más nem számít. miért mások idióta hibáján ijednél meg? a félelemtől kell félni!
Ha fontosabb a férjednek a kilód, akkor már eleve nem érdemli meg, hogy egyáltalán párja legyen. Nem a külső kell, h fontos legyen...az csak az egyik...Viszont, ha már választott, akkor igenis viselje el, ha kicsit/jobban kerekebb lesz a választottja.
Én is kerekedtem, és kiderült, nem is csak én voltam a hibás, hanem a hormonháztartásom borult fel, és Inzulin rezisztenciával küzdök, és a férjem sem előtte, sem utána sosem mondta, hogy ezért kevésbé szeretne, pedig 5 év után derült ki miért híztam...
Szóval jól gondold meg, kivel kezdesz/kezdtél...
29/L
Látod ez a gond a mai társadalommal...persze, hogy egyszerűbb a "csak" együttélés. Abból könnyebb kiszállni. Én egyenlőre azt mondom, meg kell tudni beszélni a pároddal, hogyha gondod van, vagy kétséged. Lehet, h hamarabb megoldódik minden. Beszélgess el a a férjeddel!
Bocs, h nem teljesen a kérdésre írtam. (2. válaszoló)
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-10 11:52
amiről te irsz, azt nem házasságnak hivják, hanem szerelmi vallomásnak. és nem, nincs szükség rá, hogy a kettőt egybemossuk. a kettő nem zárja ki egymást, csak a házasság az általad leírtaknál több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!