Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Muszaj elfogadni a kosoruslany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszaj elfogadni a kosoruslany felkerest? Utastotta mar valaki vissza? Lett sertodes? N

Figyelt kérdés
Oszinten bevallom, nem szeretem az illetot, aki felkert. Kozeli rokon a ferjem reszerol. 3 eve az en eskuvomon o volt az egyik koszoruslany, csaladi nyomasra vegul, mert "jaj mama azt akarja". Utolag en se ertem miert, de belementem. Az eskuvo elotti idoszakban zaklatott, bunkozott, vegul a ruhajat se fizette ki, mert o nem emlekszik, hogy errol szo lett volna(2x beszeltuk meg szemelyesen, belement, majd faebookon is megbeszeltuk, de azt allitja, hamisitottam, hogy kib.sszak vele...) a lagzin mindenre fujjolt, kotekedtt a vendegekkl stb. Szerencsere aznap sikerult kikerulnom. Az eskuvo utan sorra hallgattam, fuuu de ronda vagyok a kepeken, vigyazzak, mert allitolag draga a valas, szar volt a kaja, a zene, a helyszin, a ruham, anyam milyen oreg stb. Tudom, 3 eve volt, de azota is amikor osszeesz vele a sors a csaladi unnepekkor, minden mozdulatomra van valami negativ megjegyzese(meg ugy altalaban mindenkire, es mindent jobban tud mindenkinel) Az egesz csalad, meg a sajat anyja is csak nez es kellemetlenul erzi magat. Erre rem aranyosan, mintha legjob oribarik lennenk felkert koszoruslanynak, amibol en nem kernek.
2015. ápr. 29. 03:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
Koszorúslánynak egyrészt barátnőt, másrészt hajadont szoktak. Én visszautasítanám.
2015. ápr. 29. 08:39
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

A mi környékünkön aki házas, az már nem lesz koszorúslány. Csak hajadonok. Egyszerűen eszébe sem jutna senkinek, hogy férjezetten koszorúslány legyen, nekem ez furcsa is nagyon.

Máshol ez nem így szokás???

2015. ápr. 29. 08:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem kötelező elfogadni. Nem kötelező azt sem számításba venni, hogy mit "beszélnek az idősebb rokonok".Nem is értem, ez utóbbi miben befolyásolja az életet?
2015. ápr. 29. 08:45
 14/19 Czipó Éva ***** válasza:
27%
A hagyományok szerint nemhogy elfogadni, felkérni sem lehetne Téged koszorúslánynak, hiszen már férjes asszony vagy! :) Ha nem akarsz konfrontálódni, ez egy nagyon jó indok a visszautasításra, mivel koszorúslány csak eladósorban lévő lány lehet.
2015. ápr. 29. 09:10
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem olvastam a válaszokat, lehet hogy már írták, de én visszautasítanám azzal, hogy férjes asszony vagy már. Mondjuk a barátnőm és az én esküvőm között 2 hét volt, úgy hogy én is friss házasként voltam koszorúslány (nekik jóval előbb megvolt az időpont, nekünk meg kis esküvő volt), de most ide tök jó kifogás lenne.
2015. ápr. 29. 09:17
 16/19 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem egyenesen megalazni akar teged ezzel, hogy ferjezettkent felker teged. Ha a rokonok ilyen pletykasak, akkor hidd el, h abbol nagyobb cirkuszt csinalnak, hogy egy ferjezett asszony koszoruslany, mint abbol, h erre hivatkozva elutasitja. Egyebkent pedig ha valaki megszolja majd erte, h hogyan kerhetett fel egy ferjezettet koszoruslanynak, akkor majd jol radkeni, h tudta o, h nem illik, de te eroskodtel. Biztos, hogy radkeni majd, h te vagy a hulye es nem o.
2015. ápr. 29. 09:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen közlöd vele, hogy köszönöd a felkérést, de nem akarsz koszorúslány lenni. Ha megkérdezi miért, akkor mond, hogy mert te már nem vagy lány, így nem érzed helyénvalónak a dolgot.
2015. ápr. 29. 10:34
 18/19 A kérdező kommentje:
Koszonom :) megbeszelem vele. Felpontoztam mindenkit. Szep napot Neketek.:)
2015. ápr. 29. 15:09
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Angolszász szokás, hogy férjes asszonyok, sőt anyák is koszorúslányok. Monddd meg, hogy Te magyar vagy és férjes asszony. Az ilyet, aki dögként viselkedik le kell építeni.
2015. ápr. 29. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!