Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszaj elfogadni a kosoruslany felkerest? Utastotta mar valaki vissza? Lett sertodes? N
Figyelt kérdés
Oszinten bevallom, nem szeretem az illetot, aki felkert. Kozeli rokon a ferjem reszerol. 3 eve az en eskuvomon o volt az egyik koszoruslany, csaladi nyomasra vegul, mert "jaj mama azt akarja". Utolag en se ertem miert, de belementem. Az eskuvo elotti idoszakban zaklatott, bunkozott, vegul a ruhajat se fizette ki, mert o nem emlekszik, hogy errol szo lett volna(2x beszeltuk meg szemelyesen, belement, majd faebookon is megbeszeltuk, de azt allitja, hamisitottam, hogy kib.sszak vele...) a lagzin mindenre fujjolt, kotekedtt a vendegekkl stb. Szerencsere aznap sikerult kikerulnom. Az eskuvo utan sorra hallgattam, fuuu de ronda vagyok a kepeken, vigyazzak, mert allitolag draga a valas, szar volt a kaja, a zene, a helyszin, a ruham, anyam milyen oreg stb. Tudom, 3 eve volt, de azota is amikor osszeesz vele a sors a csaladi unnepekkor, minden mozdulatomra van valami negativ megjegyzese(meg ugy altalaban mindenkire, es mindent jobban tud mindenkinel) Az egesz csalad, meg a sajat anyja is csak nez es kellemetlenul erzi magat. Erre rem aranyosan, mintha legjob oribarik lennenk felkert koszoruslanynak, amibol en nem kernek.2015. ápr. 29. 03:29
11/19 anonim válasza:
Koszorúslánynak egyrészt barátnőt, másrészt hajadont szoktak. Én visszautasítanám.
12/19 anonim válasza:
A mi környékünkön aki házas, az már nem lesz koszorúslány. Csak hajadonok. Egyszerűen eszébe sem jutna senkinek, hogy férjezetten koszorúslány legyen, nekem ez furcsa is nagyon.
Máshol ez nem így szokás???
13/19 anonim válasza:
Nem kötelező elfogadni. Nem kötelező azt sem számításba venni, hogy mit "beszélnek az idősebb rokonok".Nem is értem, ez utóbbi miben befolyásolja az életet?
14/19 Czipó Éva válasza:
A hagyományok szerint nemhogy elfogadni, felkérni sem lehetne Téged koszorúslánynak, hiszen már férjes asszony vagy! :) Ha nem akarsz konfrontálódni, ez egy nagyon jó indok a visszautasításra, mivel koszorúslány csak eladósorban lévő lány lehet.
15/19 anonim válasza:
Nem olvastam a válaszokat, lehet hogy már írták, de én visszautasítanám azzal, hogy férjes asszony vagy már. Mondjuk a barátnőm és az én esküvőm között 2 hét volt, úgy hogy én is friss házasként voltam koszorúslány (nekik jóval előbb megvolt az időpont, nekünk meg kis esküvő volt), de most ide tök jó kifogás lenne.
16/19 anonim válasza:
Szerintem egyenesen megalazni akar teged ezzel, hogy ferjezettkent felker teged. Ha a rokonok ilyen pletykasak, akkor hidd el, h abbol nagyobb cirkuszt csinalnak, hogy egy ferjezett asszony koszoruslany, mint abbol, h erre hivatkozva elutasitja. Egyebkent pedig ha valaki megszolja majd erte, h hogyan kerhetett fel egy ferjezettet koszoruslanynak, akkor majd jol radkeni, h tudta o, h nem illik, de te eroskodtel. Biztos, hogy radkeni majd, h te vagy a hulye es nem o.
17/19 anonim válasza:
Egyszerűen közlöd vele, hogy köszönöd a felkérést, de nem akarsz koszorúslány lenni. Ha megkérdezi miért, akkor mond, hogy mert te már nem vagy lány, így nem érzed helyénvalónak a dolgot.
18/19 A kérdező kommentje:
Koszonom :) megbeszelem vele. Felpontoztam mindenkit. Szep napot Neketek.:)
2015. ápr. 29. 15:09
19/19 anonim válasza:
Angolszász szokás, hogy férjes asszonyok, sőt anyák is koszorúslányok. Monddd meg, hogy Te magyar vagy és férjes asszony. Az ilyet, aki dögként viselkedik le kell építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!