Ti mit tennétek az én helyzetemben?
Rossz mikor ebbe torkollik a családi élet... Én egyedül neveltem fel a fiamat most 15 éves és most nagyon hiányzik minden perc amit mások hülyeségei miatt nem tölthettem vele teljes értékű szülöként...
Nagyon gyorsan el fog telni a következő 10 év, életed legszebb évtizede lesz a felnevelése és nagyon fog fájni ha túl sokat hagysz ki mások miatt...
Én ezt választottam...
Nem volt könnyű
Akkor miért fogadtad vissza? A gyereknek nemjó, ha az ordibálást hallgatja, nem vagytok rá tekintettel.
Egy kicsit hisztisnek tűnsz.
Te vagy a hibás! Két éves gyerek mellett kellene elég időd lenni a háztartásra! Csak nem kell minden idődet a gyerekkel tölteni. Szervezd meg jól a napodat, akkor még magadra is maradna időd.
Felesleges veszekedést szítani!
Anyáink dolgoztak a gyerekek mellett, este pedig vezették a háztartást. Sokszor a férj nem segített, mert két állásban is dolgozott. Igaz, hogy nem neveltek hisztis gyerekeket, és ha nem volt semmi bajuk, hagyták őket sírni is. Mégis kezelhetőbbek, egészségesebb lelkivilágúak lettek,m mint a mai gyerekek.
4 gyerekes anyuka.
A mai anyukák elkényelmesedtek.
Sosem értettem azokat a szülőket, akik áldozatnak állítják be magukat, és feláldozzák a saját vélt, vagy valós boldogságukat a gyerek miatt...
Én így nőttem fel, a szüleim ezt választották.
17 évesen léptem le otthonról, mert nem bírtam nézni, ahogy apám terrorizálja anyámat, meg engem is, anyu rá 2 hónappal elvált, de én soha többet nem kerültem haza. Diákmunkából tengődtem jobbra-balra, férjhez mentem, teherbe estem, megszületett a lányom, és azt vettem észre 1,5 év után, hogy ugyan azt csinálom, mint az anyám. Elváltam én is. Azóta 1 év alatt 4X költöztünk, elég szűkösen élünk, de még mindig jobb, mint terrorban élni.
A harmadik 40 feletti kapcsolatom után elmentem pszichológushoz, és nagyon durva apakomplexusom van, gyógyszeresen kezelnek bipoláris depresszióval.
Ugye te nem akarsz ilyen életet a kisfiadnak?
ma 09:41!
Megkérdezni nem merem, de sejtem, te mikor szexeltél utoljára, és részvétem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!