Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek az én helyzetembe...

Mit tennétek az én helyzetemben, ha nem tudtok választani?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 5 éve vagyunk együtt és ez egy tökéletesnek mondható kapcsolat. Ám nekem már pár hónapja nem olyanok az érzéseim, mint régen, próbáltam ellene harcolni, de nagyon vonzódom egy másik férfihoz, akivel már szex is volt, amit a párom tud és meg is bocsátott. De részemről így sem működik a dolog. A párom egy nagyon jó ember, az a típikus, aki mindenbe a kedvembe jár és mindig figyelmességekkel halmoz el, de engem mégsem nyűgöz le. Érzem, hogy nem ő az igazi, de közben mindenki körülöttünk azt szeretné,ha vele maradnék. A másik férfi teljesen más, tudom, hogy nagyon vonzódik hozzám, de ő nem az a hősszerelmes típus, mégis jól érzem vele magam. Nem tudnám elviselni, ha a párom mással lenne, de közben meg érzem, hogy együtt sem jó már nekünk, az új férfival sem biztos, hogy működne, de úgy érzem, hogy megkéne próbálni, vagy a magány is jobb lenne, mint az, hogy egy boldogtalan kapcsolatba legyek, ahol bár mindent megkapok (más erre vágyik) nekem mégsem jó. De közben ennyi idő után a magánytól is félek. Számtalan kérdés van a fejemben. Jól esett kiírni magamból és remélem lesznek, akik hozzászólnak és elmondják éltek-e már át hasonlót és, hogy ők mit tennének. Köszönöm előre is a véleményeket, 21/L
2012. aug. 7. 00:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki körülöttünk azt szeretné,ha vele maradnék."

És az mégis ki a fenét érdekel, hogy mások mit akarnak?

"mindent megkapok"

Nem gondolod, hogy csak túl jó dolgod van?

Nem kötekedni akarok, tényleg van ilyen.

2012. aug. 7. 00:15
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Hihetetlen számomra, amit írsz, hogy megbocsájtotta a párod a megcsalást. És ezek után együtt tud lenne Veled? Én nem tudnék, lehetsz akármilyen nő, nem kellenél, az biztos. A párod is jobban járna szerencsétlen, ha szakítanál Vele. Nem szereted, és mindig is ott lesz Benned a kísértés, és félre is fogsz menni. Kihasználod a szerelmét, a jóságát. Mit tisztel Benned ennyire?

32/F

2012. aug. 7. 00:17
 3/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van ilyen első válaszoló és lehet, hogy ez a helyzet, de én azt szeretném, ha nekem is kéne tenni egy kapcsolatért és nem csak minden a fenekem alá lenne téve.

Második válaszoló: A párommal az elsők voltunk egymásnak és még régebben volt egy olyan megállapodásunk, amit ő tett, hogy csak testiség lehet valakivel egyszer, amit mindketten megbocsájtunk. A páromnak is majdnem összejött az az alkalom, de végül nem. Nekem viszont összejött, csak a probléma az, hogy nem csak testiség volt, hanem nekem érzéseim is vannak a harmadik fél iránt, amúgy nem tudtam volna megtenni.

2012. aug. 7. 00:26
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Ugyanebben a helyzetben vagyok!! Annyi különbséggel, hogy én nem csaltam meg a barátomat. Én sem tudom mit kéne tennem, eleinte még bűntudatom is volt emiatt. Aztán beszéltem a párommal, hogy mi lehet ez, valami nem olyan mint régen (négy éve vagyunk együtt). Rá kellett jönnöm, hogy nem csak velem van a baj. Tipikus férfi módjára nem is érdekli ez az egész, meghallgat, aházik egyet és részéről be van fejezve. Nem szeret megbeszélni semmit, inkább ássuk el a problémát.

Fontos kérdés, hogy te tudsz erről beszélni a pároddal? Mert ha igen, és úgy látod küzdene azért, hogy vele maradj, kellesz neki, akkor szerintem válaszd őt. Hiszen eddig boldog voltál vele, és ha ő is helyre akarja hozni, akkor van esélyetek. Utána úgyis kiderül, hogy sikerül-e.

Ha pedig nem tudsz vele erről nyíltan beszélni, akkor valószínűleg ez egy halálra ítélt kapcsolat :( Én küzdök az enyémért, de ez két félről szól. Nem csak a te döntésed.

2012. aug. 7. 00:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 21/L szintén :)
2012. aug. 7. 00:27
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Gondolj bele neked hogy esne,ha o ugyanezt tenne veled? Szerintem mar tuti lapaton lenne! Neked sem esne jol,es ez igy mar reg rossz,lepj tovabb.:-)
2012. aug. 7. 00:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Tudom, én az ő helyében már nem lennék magammal. Igazából beszéltünk róla és úgy döntöttük megpróbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat, csak én attól félek, hogyha ez közben mondjuk sikerül nem fog-e pár hónap múlva megint előjönni ez a gond, ha már egyszer előjött. A párom nagyon nyugodt, viszont vannak olyan mondatai amivel nagyon el tud marni magától, mint pl. " neked szeretned KELL engem", illetve ehhez hasonlók.
2012. aug. 7. 00:35
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Amíg nem vagy alkalmas a párkapcsolatra, addig nem kellene erőltetni. Ha simán meg tudod csalni a társadat, akkor ez véletlenül sem egy tökéletesnek mondható kapcsolat. Illetve annak mondható, de semmiképp sem az. Az okok nem fontosak, a végeredmény a lényeg.
2012. aug. 7. 00:56
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

"A párom egy nagyon jó ember, az a típikus, aki mindenbe a kedvembe jár és mindig figyelmességekkel halmoz el, de engem mégsem nyűgöz le"

Hát igen a nőknek minek is kéne egy ilyen normális férfi akivel így unalmassá válik a kapcsolat mert nincsen semmi baj sem?Akkor menjél olyan férfihoz aki félholtra ver minden nap csak azért hogy "izgis" legyen a kapcsolatod

2012. aug. 7. 01:01
 10/13 anonim ***** válasza:
44%

"Tudom, hogy van ilyen első válaszoló és lehet, hogy ez a helyzet, de én azt szeretném, ha nekem is kéne tenni egy kapcsolatért és nem csak minden a fenekem alá lenne téve. "

Pont erről beszéltem. Túl jó dolgod van, és unatkozol. Még a megcsalást is megbocsájtotta neked. Lehet, hogy csak meg kellene ezt beszélnetek.

2012. aug. 7. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!