Mit tennétek az én helyzetemben, ha nem tudtok választani?
"mindenki körülöttünk azt szeretné,ha vele maradnék."
És az mégis ki a fenét érdekel, hogy mások mit akarnak?
"mindent megkapok"
Nem gondolod, hogy csak túl jó dolgod van?
Nem kötekedni akarok, tényleg van ilyen.
Hihetetlen számomra, amit írsz, hogy megbocsájtotta a párod a megcsalást. És ezek után együtt tud lenne Veled? Én nem tudnék, lehetsz akármilyen nő, nem kellenél, az biztos. A párod is jobban járna szerencsétlen, ha szakítanál Vele. Nem szereted, és mindig is ott lesz Benned a kísértés, és félre is fogsz menni. Kihasználod a szerelmét, a jóságát. Mit tisztel Benned ennyire?
32/F
Tudom, hogy van ilyen első válaszoló és lehet, hogy ez a helyzet, de én azt szeretném, ha nekem is kéne tenni egy kapcsolatért és nem csak minden a fenekem alá lenne téve.
Második válaszoló: A párommal az elsők voltunk egymásnak és még régebben volt egy olyan megállapodásunk, amit ő tett, hogy csak testiség lehet valakivel egyszer, amit mindketten megbocsájtunk. A páromnak is majdnem összejött az az alkalom, de végül nem. Nekem viszont összejött, csak a probléma az, hogy nem csak testiség volt, hanem nekem érzéseim is vannak a harmadik fél iránt, amúgy nem tudtam volna megtenni.
Ugyanebben a helyzetben vagyok!! Annyi különbséggel, hogy én nem csaltam meg a barátomat. Én sem tudom mit kéne tennem, eleinte még bűntudatom is volt emiatt. Aztán beszéltem a párommal, hogy mi lehet ez, valami nem olyan mint régen (négy éve vagyunk együtt). Rá kellett jönnöm, hogy nem csak velem van a baj. Tipikus férfi módjára nem is érdekli ez az egész, meghallgat, aházik egyet és részéről be van fejezve. Nem szeret megbeszélni semmit, inkább ássuk el a problémát.
Fontos kérdés, hogy te tudsz erről beszélni a pároddal? Mert ha igen, és úgy látod küzdene azért, hogy vele maradj, kellesz neki, akkor szerintem válaszd őt. Hiszen eddig boldog voltál vele, és ha ő is helyre akarja hozni, akkor van esélyetek. Utána úgyis kiderül, hogy sikerül-e.
Ha pedig nem tudsz vele erről nyíltan beszélni, akkor valószínűleg ez egy halálra ítélt kapcsolat :( Én küzdök az enyémért, de ez két félről szól. Nem csak a te döntésed.
"A párom egy nagyon jó ember, az a típikus, aki mindenbe a kedvembe jár és mindig figyelmességekkel halmoz el, de engem mégsem nyűgöz le"
Hát igen a nőknek minek is kéne egy ilyen normális férfi akivel így unalmassá válik a kapcsolat mert nincsen semmi baj sem?Akkor menjél olyan férfihoz aki félholtra ver minden nap csak azért hogy "izgis" legyen a kapcsolatod
"Tudom, hogy van ilyen első válaszoló és lehet, hogy ez a helyzet, de én azt szeretném, ha nekem is kéne tenni egy kapcsolatért és nem csak minden a fenekem alá lenne téve. "
Pont erről beszéltem. Túl jó dolgod van, és unatkozol. Még a megcsalást is megbocsájtotta neked. Lehet, hogy csak meg kellene ezt beszélnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!