Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérné az én helyzetemben...

Megérné az én helyzetemben olyan nőt venni majd feleségül, akinek "múltja" van?

Figyelt kérdés

Van az a régi mondás, hogy k...-ból lesz a legjobb a feleség. Nekem mostanában jutott ez az eshetőség az eszembe.

A múltkor kiírtam egy kérdést a helyzetem miatt. Mivel elég nagy szerencsétlenség vagyok csajozási szempontból, azért az eddigi életemben alig volt olyan időszak, amikor volt barátnő és szex. Alkalmik sosem voltak, pedig nagyon szerettem volna. Éppen ezért, ha valamikor adódna egy váratlan lehetőség, nem tudnék nemet mondani.nem azt mondom, hogy szándékosan félremennék, de élnék azzal a lehetőséggel, ami elém jön. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy a legtöbb nő ezt nem tudná elviselni és vagy otthagyna vagy rettentően szenvedne. Éppen ezért gondoltam arra, hogy olyan nőt kellene majd elvennem, aki akár hivatásos volt vagy csupán nagyon szabados életet élt. A legtöbb ilyen nő a vad korszaka lezárta után komoly bajban van, mert senkinek nem kellenek a múltjuk miatt. Én ezt szerintem tudnám tolerálni és képes lennék őt szeretni is. Állítólag aki ilyen nő, az nagyon tudja szeretni azt aki elfogadja őt. Engem a legtöbben jó embernek tartanak összességében véve, az egyetlen problémám az "éhségem", minden más téren rendben vagyok. Arra gondoltam, hogy egy ilyen nő maximálisan tudná tolerálni ezt a hibámat, mert abból indulna ki, hogy hozzá képest így is egy szent vagyok. Működőképes lenne ez a dolog?

2012. jún. 5. 23:50
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, milyen optimista vagy. Oszt' mégis miből gondolod, hogy valaha valaki hozzád akar majd menni, vagy hogy ha így, fiatalon és függetlenül nem kapkodnak utánad a csajok, akkor majd később (feleséggel, kisbabával és lakáshitellel a nyakadban) népszerű leszel?
2012. jún. 5. 23:54
 2/64 anonim ***** válasza:
100%
Kivel "mennél félre" azt irod eddig is alig volt barátnő, alkalmi meg sohasem volt. Miért gondolod, hogyha valaki hozzád menne, akkor ez megváltozna? Ugyanmár. Ne aggódj te a jövőbeli feleségedért. Találj először egyet
2012. jún. 5. 23:57
 3/64 A kérdező kommentje:
Tudom, elég hülyén hangzik ez az egész. Tisztában vagyok vele, hogy elvileg tökéletesen megcsalásbiztos vagyok, csak az ördög sosem alszik. Lehet, hogy akkor, amikor már lenen feleség és gyerek, pont akkor jönne a kísértés.
2012. jún. 6. 00:03
 4/64 A kérdező kommentje:
"lenne"
2012. jún. 6. 00:04
 5/64 anonim ***** válasza:
100%

Inkább ne nősülj meg mert a házasság marhára nem erről szól. Keress egy olyan nőt élettársnak, aki benne van a nyitott dolgokban, vagy az édes hármasban.

De az ilyen nő hasonlóan fog gondolkodni, mint te, úgyhogy készülj fel rá, hogy ő is félre fog menni.

Az ilyenért felesleges megnősülni.

2012. jún. 6. 00:07
 6/64 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ez a sokadik probléma. Most foglalkozz az elsővel. Először is kell egy barátnő. Aztán feleség, majd gyerek, ls majd utána kell nagyon megkeményíteni a szíved és nemet mondani a sorban álló bombázókra, vagy ügyesen hazudni. Majd.

Először próbálj találni valakit legalább 1 éjszakára

2012. jún. 6. 00:07
 7/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy nem kezdtetek el osztani! Teljesen normális ember lennék én is, ha nem így alakult volna az életem.
2012. jún. 6. 00:13
 8/64 anonim ***** válasza:
100%
mért hogy alakult? már annyira idő vagy hogy ezen agyalsz? miért nem változtatsz?
2012. jún. 6. 01:34
 9/64 anonim ***** válasza:
86%

Szabados életet éltem, jelenleg szex-munkás vagyok bár nem prostituált.

Kellek a férfiaknak. Igaz jelenleg lehorgonyoztam, így nem izgat a többi, de mindig úgy voltam vele, ha valamelyiknek eszébe jut mással dugni tényleg nem zavar. Csak utána velem nem dug többet.

Azok a nők sem állnak össze lúzerekkel. Minek is tennék?

Nagyon sok hülyeséget hordasz össze, semmi alapja. Normális nő függetlenül attól, hogy prostituált volt-e vagy sem, nem tolerál ilyesmit, sőt képzeld, mivel neki fizettek a szolgáltatásaiért, ő választott, nagyon is tisztában van azzal, hogy ki ő és mennyit ér, és neki még fizetnek is, hogy vele lehessenek, ha te ilyenekkel jössz neki, hogy te egy szent vagy hozzá képest, meg nem tiszteled, akkor konkrétan kiröhög.

Max. valami buta, fogatlan repedt sarkúról képzelhető el, amiket írogatsz. Krvának nem csak hülyék mennek, manapság akkora a kínálat, hogy kell eszének lenni, különben felkopik az álla.

2012. jún. 6. 03:04
 10/64 anonim ***** válasza:
61%

Próbáld meg tervezgetések, és jövőbe vetített majdani problémák nélkül jól érezni magad a jelenbe.

Nem érdemes olyan dolgon rágódni, ami még el se jött, vagy talán el se fog jönni.

Ez olyan, mintha már most vennél egy komplett riasztórendszert, felvennél egy biztonsági őrt, mert lehet hogy majd egyszer úgy alakul, hogy szükséged lesz rá.

Ráérsz ezen még agyalni. Inkább amíg nem vagy nős, éld ki magad. Ehhez viszont próbáld meg jól érezni magad, és változtatni azokon a dolgokon, amik most akadályoznak.

2012. jún. 6. 06:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!