Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérné az én helyzetemben...

Megérné az én helyzetemben olyan nőt venni majd feleségül, akinek "múltja" van?

Figyelt kérdés

Van az a régi mondás, hogy k...-ból lesz a legjobb a feleség. Nekem mostanában jutott ez az eshetőség az eszembe.

A múltkor kiírtam egy kérdést a helyzetem miatt. Mivel elég nagy szerencsétlenség vagyok csajozási szempontból, azért az eddigi életemben alig volt olyan időszak, amikor volt barátnő és szex. Alkalmik sosem voltak, pedig nagyon szerettem volna. Éppen ezért, ha valamikor adódna egy váratlan lehetőség, nem tudnék nemet mondani.nem azt mondom, hogy szándékosan félremennék, de élnék azzal a lehetőséggel, ami elém jön. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy a legtöbb nő ezt nem tudná elviselni és vagy otthagyna vagy rettentően szenvedne. Éppen ezért gondoltam arra, hogy olyan nőt kellene majd elvennem, aki akár hivatásos volt vagy csupán nagyon szabados életet élt. A legtöbb ilyen nő a vad korszaka lezárta után komoly bajban van, mert senkinek nem kellenek a múltjuk miatt. Én ezt szerintem tudnám tolerálni és képes lennék őt szeretni is. Állítólag aki ilyen nő, az nagyon tudja szeretni azt aki elfogadja őt. Engem a legtöbben jó embernek tartanak összességében véve, az egyetlen problémám az "éhségem", minden más téren rendben vagyok. Arra gondoltam, hogy egy ilyen nő maximálisan tudná tolerálni ezt a hibámat, mert abból indulna ki, hogy hozzá képest így is egy szent vagyok. Működőképes lenne ez a dolog?

2012. jún. 5. 23:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy analfabéta koreai árvát vegyél feleségül.
2012. jún. 6. 10:07
 22/64 anonim ***** válasza:
100%
Hát én akkorákat nevetek a hozzászólásokon. :DDD Cukik vagytok!
2012. jún. 6. 10:25
 23/64 A kérdező kommentje:
Csak annyit írnék most, hogy a látszat gyakran csal, az én esetemben minden értelemben. Délután-este leírom részletesebben.
2012. jún. 6. 11:48
 24/64 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, csak azt ne, ennyi bőven elég volt...
2012. jún. 6. 11:49
 25/64 A kérdező kommentje:
Akkor ne olvasd el! Akit érdekel, úgyis megnézi majd, ha meg nem, akkor legalább leírtam és nem tartom magamban. Az, hogy eljusson ide az ember, nem két nap alatt alakul ki, egyelőre ennyi.
2012. jún. 6. 11:57
 26/64 anonim ***** válasza:
100%

Linkeld be a korábbi kérdésedet, ha jól tippelek nem kell újra leírnod a problémát.

De igazad van, nem kell elolvasnia annak akit nem érdekel, mentem is mert unom a nyafogást. A csajok is utálják.

2012. jún. 6. 12:09
 27/64 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy a "Krvából lesz a legjobb feleség."-et nem arra mondják, hogy majd az mindent tolerál, hanem arra, hogy egyebek mellett az ágyban mindent tud és nem prűd. Szal ezt elbactad.
2012. jún. 6. 14:32
 28/64 anonim ***** válasza:
már rég este van. kíváncsian várom a kifogásokat, miattad még nem mentem aludni :)
2012. jún. 6. 21:43
 29/64 anonim ***** válasza:

Én is csak ezért nem alszok még.

Szóval várjuk a választ... :)

2012. jún. 6. 21:57
 30/64 A kérdező kommentje:

07.14

"Én is könnyűvérű voltam kamaszon, sok hülyeséget csináltam. De felnőttem, családos vagyok. Ha a férjem megcsalna, elárulná a házasságunkat. Pont a múlttam miatt becsülöm őt, hogy elfogadott, mindent megkap tőlem, amit szeretne és ha ezek után máshol keresné a boldogságot, akkor elválnék."

Így könnyű beszélni. A biológia miatt te akkora előnyben vagy, hogy azt elmondani nem lehet. A környezetemben van nem egy 80-90 kilós, nem is okos lány, akik rendre más férfiakkal kavarnak. Még nekik is minden ujjukra jut fiú, aki pedig jobban néz ki, az százat is kaphat, csak csettintenie kell. Fiatal korotokban tiétek a világ, nekünk-ha nem vagyunk nagyon a csúcson-csak a vegetálás jut.Ha jobban megnézzük, a mai világ szabályrendszere nektek kedvez. Fiatal korodban élj, később legyél hű a párodhoz!Nőként könnyű, fiatalon körüludvarolnak, míg sok srácon egyszerűen átnéznek. Később, amikor már nekik is lenne sanszuk-mert megteremtettek maguknak egy egzisztenciát-akkor már mindenki a nősüléssel macerálja őket. Namármost, te ítélkezel fölöttem. Neked valószínűleg egy tehervonat is keresztül menne a vaginádon, míg nekem csak egy lánnyal volt szexuális kapcsolatom-az is közel egy év udvarlás és járás után. Se előtte, se utána semmi. Se előtte, se utána semmi, de még ezért is vért kellett izzadnom. Össze sem lehet hasonlítani a kettőnk helyzetét.

2012. jún. 6. 23:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!