Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek az én helyzetembe...

Mit tennétek az én helyzetemben, ha nem tudtok választani?

Figyelt kérdés
A párommal lassan 5 éve vagyunk együtt és ez egy tökéletesnek mondható kapcsolat. Ám nekem már pár hónapja nem olyanok az érzéseim, mint régen, próbáltam ellene harcolni, de nagyon vonzódom egy másik férfihoz, akivel már szex is volt, amit a párom tud és meg is bocsátott. De részemről így sem működik a dolog. A párom egy nagyon jó ember, az a típikus, aki mindenbe a kedvembe jár és mindig figyelmességekkel halmoz el, de engem mégsem nyűgöz le. Érzem, hogy nem ő az igazi, de közben mindenki körülöttünk azt szeretné,ha vele maradnék. A másik férfi teljesen más, tudom, hogy nagyon vonzódik hozzám, de ő nem az a hősszerelmes típus, mégis jól érzem vele magam. Nem tudnám elviselni, ha a párom mással lenne, de közben meg érzem, hogy együtt sem jó már nekünk, az új férfival sem biztos, hogy működne, de úgy érzem, hogy megkéne próbálni, vagy a magány is jobb lenne, mint az, hogy egy boldogtalan kapcsolatba legyek, ahol bár mindent megkapok (más erre vágyik) nekem mégsem jó. De közben ennyi idő után a magánytól is félek. Számtalan kérdés van a fejemben. Jól esett kiírni magamból és remélem lesznek, akik hozzászólnak és elmondják éltek-e már át hasonlót és, hogy ők mit tennének. Köszönöm előre is a véleményeket, 21/L
2012. aug. 7. 00:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyiket sem szeretnéd elveszíteni, de végül nehogy két szék közül a pad helyzet legyen..
2012. aug. 7. 08:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben szakítanék a barátommal. Ha nem hallgat meg, meg csak aházik, akkor nincs sok értelme együtt lenni. Megszokásból meg szintén minek együtt lenni. 21éves vagy, most kezdődik a felnőtt életed, nem kell egy állóvizes kapcsolatban tengődnöd.
2012. aug. 7. 08:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanebben a cipőben voltam mint te. Annyi különbséggel, hogy nem csaltam meg a páromat. 8 évig voltunk együtt, a világ legrendesebb emberének tartottam, és nagyon szerettem. De szerelmes sosem voltam belé, mégis 8 évet tisztességgel lehúztunk együtt. Szóval kb 5 év után éreztem, hogy nem jó ez így. Biztonságos kapcsolat volt, ismertük egymást, de hiányzott a "tűz" nekem. Elfojtottam még 3 évig. Aztán megismerkedtem valakivel akihez hihetetlenül vonzódtam, és őrlődtem emiatt. Hát elhagytam a páromat. Nem csaltam meg, nem aláztam meg, elmondtam hogy nem jó ez így. Hihetetlenül fájt, de így volt a helyes. Utána összejöttem a másik férfivel, már 5 éve együtt vagyunk és van egy csodálatos, 3 éves kisfiunk. Nem bántam meg, annak idején jól döntöttem! Szerintem gondold át a kapcsolatot és beszéljétek meg hogyan tovább. Sok sikert kívánok neked!
2012. aug. 7. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!