Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nalatok is ment a sertodes a szervezes soran?
Nálunk volt, aki nem nekünk, de más közeli családtagnak előadta a hattyú halálát, hogy hallotta, hogy esküvő lesz, de nagyon reméli, hogy nem hívjuk meg, mert az milyen sokba kerülne neki. Utána meg egyfolytában hívogatott meg zaklatott minket, szinte erőszakolta volna ki, hogy hívjuk meg. De ez a nő nem normális. Elve eszünkbe sem jutott volna meghívni, 10 évig nem is láttuk, azóta is csak kétszer, nem is tudom mit gondolt.
Aztán ezt csak hallottam vissza, de volt olyan közeli családtag vendég, aki az egész városnak panaszkodott, hogy hogy lehet ilyen dátumot választani, mert hogy ő még ki sem heveri addigra az ÁFA befizetést, meg majd kijön neki abban a hónapban a fűtés elszámolás számla is (fával fűt 5 éve) és milyen már, hogy mi ezt a dátumot választottuk.
Más meg csak jajveszékelt, hogy minek nekünk esküvő úgy egyáltalán.
sajnos ez van, ez természetes.
a nagymamákat meg tessék kihagyni ebből, engem is baromira idegesít, de ez van, az idős embereknek hiánya van a szervezésből, törődésből, tele vannak keserűséggel mert nem tudták minden életcélukat véghezvinni, ezért szeretnek mindenbe beleszólni és igényeik szerint alakítani, legyél határozott, te se szóltál bele az ő esküvőjébe.
Másik részről próbálj mindenkit megérteni.
Engem pl egy volt legjobb barátom (4 évig voltunk padtársak), én mutattam be neki a jövendőbeli feleségét, nem hívott meg az esküvőjére. úgy, hogy továbbra is egy baráti körbe járunk, ráadásul az én jelenlegi párom a feleségének legjobb barátnője, ő meg volt hívva, de plusz egy főként én nem, mondván hogy "kis esküvő" lesz. túl tettem magamat rajta. Én meg fogom hívni mindkettejüket, és nekik lesz majd kínos.
A tisztelt IQ tabisnak üzenem, hogy egy tapló és buta is, Ha nem egyértelmű hogy a lányának mi a baja.
Egyértelműen az esküvő topicba írt, szóval az egyik kérdés megoldva :-)
Az ha nincs magyar billentyűzete nem a helyesírását méltatja. Átfutottam a szövegét, egyetlen betűt gépelt félre. Ez nem olyan szarvashiba... Ami viszont nagyon is az, hogy az ilyen IQ negatív emberek így beszélnek olyasmire amit elsőre nem értenek meg. Szállj magadba!
Második válaszolónak: Telefonról írtam.Fáradt és ideges vagyok! Bocsánat a nem megfelelő fogalmazásért. Így visszaolvasva tényleg értelmetlen, de azért a többségnek sikerült megértenie :) A lényeg ,hogy már az esküvőszervezés legelején többen beleszólnak, szervezkednek és megsértődnek valami miatt. Kíváncsi voltam másoknál milyen hisztit vágtak le a rokonok az esküvő előtt illetve a pár ezt hogyan kezelte.
Köszönöm a válaszokat a többieknek. :) Micsoda sztorik :D Néhány ember tényleg nem normális. Na azért megnyugodtam ,hogy nem csak az én rokonságom ilyen. Köszönöm a válaszokat! Akik még csak szervezik azoknak jó készülődés, szervezkedést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!