Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nalatok is ment a sertodes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nalatok is ment a sertodes a szervezes soran?

Figyelt kérdés
Azon h miert.nem hivtatok.meg x-t es ezert x es y is beduzzog.Meg el sem kezdtuk szervezni de mar volt aki megsertodott a rokonsagbol h miert nem hivom, anyukamnak kikotesei vannak ,mamam pedig raszervez dolgokat mert falun igy meg ugy szokas-.- holott mi egy meghitt eskuvot szeretmenk par emberrel..utana mi fozunk nekik valmit es beszelgetunk..ennyi..nalatok is volt ilyen gondolom..mit csinaljak h ne boruljak ki ilyeneken :s
2013. jan. 8. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt esküvőm, de az biztos, hogy elég lesz egy apró nesz, hogy elégedetlenkedik és ki is húzom a vendégek közül.
2013. jan. 8. 21:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Ma: 1. Keresztanyum mondta ,hogy ne 22én legyen az esküvő, mert neki az nem jó ( persze még meg sem hívtuk, sőt nem is fogjuk). 2. Anyum: Van egy kikötésem: xy-t a meg kell hívni..3. Mamám: úgy KÉSZÜLJETEK ,hogy akkor otthon öltözöl és a rokonok jönnek nézni. Na ezen akadtam ki és ez mind kb 1 órán belül. Olyan mintha szépen kivennék a kezünkből az egészet és megcsinálnák a saját elképzelésükre. Persze csinálják, csak nem leszünk ott :D
2013. jan. 8. 21:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én és páom részéről is volt rokonságban esküvő,így láthattuk hogy milyen a család.Mindenbe mindenki beleszól,mindent jobban tud,nem számit mit akar a pár,a szülők rászerveznek,rengeteg pénzpocséklás,stb.

Ebből okulva,mivel mi tényleg szűk körben szerettük volna,leszerveztünk mindent,szülők-nagyszülők-testvérek annyit tudtak,hogy x-én jöjjenek hozzánk (olyankor mindig kicsit kiöltöznek ugyis),aztán volt meglepi,hogy akkor irány a templom és az anyakönyvvezető.Csak a két tanu tudta mi is lesz:)

Nem bántam meg,bár utána pár hétig volt beszólogatás,hogy xy-t is illett volna meghivni,nem süthetett főzhetett senki (rendeltem kaját,sütöttem én sütiket és egy felszolgálót kértem otthonra)

2013. jan. 9. 09:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Milyen jó ötlet! Kár ,hogy nálunk már mindenki tudja ,hogy tavasszal esküvő. Nem lehetne elhitetni ,hogy csak vendégségbe kell jönni. Bár ha mondanánk egy dátumot és igazából előtte lenne..hmm.. :)
2013. jan. 9. 09:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nálunk nem volt ilyen.

Szüleim és Anyósomék sem szóltak bele a szervezkedésbe, hagyták, hogy úgy csináljuk, ahogy mi akarjuk.

Mind két szülőnél más a hagyomány, de tudták jól, hogy ez a mi esküvőnk lesz, és olyan legyen amilyet mi akarunk, nem pedig olyat amit ők.

Ja és ne máshoz igazítsátok a nagy napot, nálunk is volt aki mondta, hogy akkor ő nem ér rá, és? Akkor nem jön, egy emberrel kevesebb vagy több, nem érdekelt!

2013. jan. 9. 09:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is apum szerint ő elintéz mindent, mert mindenkit ismer, utána eszünk egyett a szűk családban (ő, anyu, a testvérem, és mi), és ezzel minden el van intézve.

Mondhatom nem kicsit lepődtem meg.

2013. jan. 10. 12:14
 17/19 anonim ***** válasza:
35%

nálunk nincs ilyen..szüleim állják az esküvő kaja részét teljes mértékben (anyu egy étterembe dolgozik, evidens volt, hogy ott lesz a lagzi:), mi ott akartuk!)...és még nagyon sok mindent fizetnek, segitenek...ismernek, tudják mire vágyom, milyen vagyok...a rokonok nagy részét rájuk biztam, hogy kit hivnak, jobban tudják, kit illik, én kifelejtenék embereket...olyat meg úgysem hivnak, akit nem szeretnék ott...egyszerüen mindent figyelembe vesznek, és hát az sem utolsó szempont, hogy izlésben, véleményben is nagyon egy hullámhosszon vagyunk...egy két dologban engedtem nekik, mert az vagy apunak vagy anyunak fontos...nekem meg mindegy rész:) szeretném, ha nem csak mi, hanem a meghivottak is szuperül éreznék magukat, igy zenében is lesz minden...alapjáraton bulis az egész család, egyszerüen nem volt kérdés, hogy olyan lesz az esküvőnk, amilyen:) nem hogy nekem/nekünk ilyen az álmunk, de a násznépnek is megfelel minden:) szerencsés vagyok!

24L

2013. jan. 10. 12:44
 18/19 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk is a szűk körű esküvő miatt volt sértődés, persze gyorsan leállítottunk minden zúgolódót, de sok helyről visszahallottam, hogy milyen már, hogy xy-t nem hívtuk meg. Főleg anyósomék voltak oda, pedig párom annyira tartja a rokonaival a kapcsolatot, hogy mióta együtt vagyunk (3 év) még egyikkel sem találkoztam. Örültem, hogy nem az esküvőnk lett a nagy találkozás színtere.

Szerintem határozottan állj ki az elképzeléseitek mellett, ne hagyd magad. Sok boldogságot!

2013. jan. 11. 09:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Most már kicsit megedzőttem én is :) ( Ha valamelyikőtöknek fontos a pontozás, akkor mindenkit felpontoztam :) )
2013. jan. 11. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!