A sogornom 2 gyermekes, a figyelme nagyon limitalt, hogyan fog javulni?
Én sem értem a kérdés lényegét, meg választ adni sem tudok, mert nagyon kevés az információ!! A sógornőnek- már ha elfogadja- el kellene magyarázni pár dolgot, vagy esetleg a védőnővel beszélni erről!! Szerintem ez nem rossz ötlet, mert külső személytől mindig jobban elfogad az ember bármit.
Én is nagyon le vagyok döbbenve, hogy a válaszadók olyan gyűlölettel állnak minden kérdezőhöz, hogy az már felháborító!! Ennyit romlott a világ és az emberek rövid időn belül. Az már nagyon gáz, hogy ez ennyire feltűnt másnak is!!
"Varandos vagyok, sajnos egyutt kell elnem a sogornommel."
A probléma gyökere itt keresendő. Nem kötelező ám együtt élned a sógornőddel.
"a válaszadók olyan gyűlölettel állnak minden kérdezőhöz, hogy az már felháborító!! " Nem mindegyikhez. Csak az ilyenekhez mint ez a kérdező. Pocskondiázza a sógornőjét . a "debil lajhár " éppen eléggé minősíti a kérdezőt. Aki persze maga a tökély, ellenben a sógornője soha semmit nem csinál jól, nyilván ezért lett volna kedve a kérdezőnek szerencsétlen nő fején poharat törni. A kérdező lekezelő, sőt agresszivitást mutat a sógornője felé amiért az valamit nem úgy csinált ahogy neki tetszik.. Hagy ne ápoljam már a lelkecskéjét.
Ellenben nagyon izgat, hogy mi is a kényszerű együttélés oka. Kinél is laknak? Miért nem költöznek külön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!