Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A sogornom 2 gyermekes, a...

A sogornom 2 gyermekes, a figyelme nagyon limitalt, hogyan fog javulni?

Figyelt kérdés
Varandos vagyok, sajnos egyutt kell elnem a sogornommel. Egy igazi debil lajhar, segitseg nelkul nem tudna 2 gyermeket nevelni, de sajat magara is igenytelen. A gyermekek allandoan sirnak ha egyedul van veluk, nekem nincs 10 perc nyugalmam mindaddig amig valaki haza nem jon, hogy atvegyen tole egy gyermeket, mert vagy sirnak vagy en veszek at egyet. Ilyeneket megcsinal, ha edesanyamnal kavezon es a gyereknek is kell, akkor keszit egy lattet.... Amikor meglattam mit ad a gyermek kezebe azt hittem a fejen torom ossze a poharat. Minden nap rosszul csinal valamit vagy pont semmit nem csinal....

2016. szept. 22. 13:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%
most limitál -
2016. szept. 23. 13:41
 22/26 anonim ***** válasza:
59%
Ja, látom. Kit le-, kit még lejjebb pontoz. Szíve joga.....
2016. szept. 23. 23:11
 23/26 anonim ***** válasza:
37%

Én sem értem a kérdés lényegét, meg választ adni sem tudok, mert nagyon kevés az információ!! A sógornőnek- már ha elfogadja- el kellene magyarázni pár dolgot, vagy esetleg a védőnővel beszélni erről!! Szerintem ez nem rossz ötlet, mert külső személytől mindig jobban elfogad az ember bármit.

Én is nagyon le vagyok döbbenve, hogy a válaszadók olyan gyűlölettel állnak minden kérdezőhöz, hogy az már felháborító!! Ennyit romlott a világ és az emberek rövid időn belül. Az már nagyon gáz, hogy ez ennyire feltűnt másnak is!!

2016. szept. 24. 13:19
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"Varandos vagyok, sajnos egyutt kell elnem a sogornommel."

A probléma gyökere itt keresendő. Nem kötelező ám együtt élned a sógornőddel.

2016. szept. 24. 13:59
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"a válaszadók olyan gyűlölettel állnak minden kérdezőhöz, hogy az már felháborító!! " Nem mindegyikhez. Csak az ilyenekhez mint ez a kérdező. Pocskondiázza a sógornőjét . a "debil lajhár " éppen eléggé minősíti a kérdezőt. Aki persze maga a tökély, ellenben a sógornője soha semmit nem csinál jól, nyilván ezért lett volna kedve a kérdezőnek szerencsétlen nő fején poharat törni. A kérdező lekezelő, sőt agresszivitást mutat a sógornője felé amiért az valamit nem úgy csinált ahogy neki tetszik.. Hagy ne ápoljam már a lelkecskéjét.

Ellenben nagyon izgat, hogy mi is a kényszerű együttélés oka. Kinél is laknak? Miért nem költöznek külön?

2016. szept. 24. 17:50
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy KELL együttélned vele. El is költözhetsz...
2016. szept. 27. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!