Testverem lanya es sogornom fia all valamilyen kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 18:39
1/6 anonim válasza:
Hát ha a testvéred és a sógornőd közös gyerekeiről van szó, akkor igen.
Amúgy nem.
2/6 anonim válasza:
Uram atyám, dehogy. Már te a sógoroddal is csak "úgymond" kapcsolatban vagytok, amit csak úgy kapcsolatnak hívunk, de már a testvéred sincs a sógornőddel kapcsolatban. Hát még a testvéred lánya a sógornőd fiával.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak erdeklodtem mivel noveremnek is es sogornomnek is most szuletett pici baba... Ezert nem kell szornyulkodni hogy uram atyam. Koszonom a valaszokat
2015. nov. 30. 21:19
4/6 anonim válasza:
Miért miért, hát basszus, mert a te rokonságod, de nem tudod, hogy van-e közöttük vérségi kötelék?
Vagy mit értesz azon, hogy áll-e valamilyen kapcsolatban? Milyen kapcsolat, baráti, rokoni? Legalább megfogalmazni tudnád érthetően, hogy mire vagy kíváncsi... De ha vérrokonságra gondolsz, azt meg neked illene tudnod, hiszen a te családod. De nem, te idegen emberektől kérdezed meg. Ne haragudj, de te ezt kicsit sem érzed röhejesnek?
5/6 A kérdező kommentje:
Mivel a kerdesemet a rokoni kapcsolatok temaban tettem fel igy nem gondoltam hogy gondot fok okozni az ertelmezese. Igen, nem tudom az osszes kapcsolatot, mint ahogy pl nem hallottam meg a szepszulo fogalnarol sem
2015. dec. 1. 09:10
6/6 A kérdező kommentje:
Es nem erzem rohejesnek, de azt viszont igen hogy egy szimpla kerdes eleg volt hogy felbosszantson :D
2015. dec. 1. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!