Mtke kérdése:
Miért van az hogy ha csinálok valamit a sogornom mindig belemkot?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 11. 17:32
2/10 A kérdező kommentje:
Inkább nem
2015. ápr. 11. 17:44
3/10 anonim válasza:
Ne legyél ilyen szerencsétlen... Mi honnan tudjuk, hogy miért köt beléd? Kérdezd meg tőle,hogy mi baja van veled.
4/10 Argloss válasza:
Mert tudja, hogy ezt megteheti veled és ez boldoggá teszi őt. Te vagy az egyetlen aki ezen változtathat, szóval bátorság. Szurkolunk neked.
5/10 anonim válasza:
Gondolom nem kedvel. Vagy okkal vagy nélküle, teljesen mindegy.
6/10 A kérdező kommentje:
Sok oka nincs ritkán jövünk akkor se bantanam soha, a párom a mindenem ő szereti így én alkalmazkodok vagy turok
2015. ápr. 12. 08:33
8/10 anonim válasza:
Mert megteheti veled. Mert mint írod, eltűröd. Ennyi.
9/10 anonim válasza:
Én is sokszor belekötök a sógornőmbe. Biztos azt gondolod, milyen szemét dolog. Azért teszem, mert anyósom nem törődik vele, én viszont szeretem, és nem szeretném, ha felnőve egy sz@rházi lenne belőle. Azt szeretném, hogy tudjon főzni, takarítani, ne tegye tönkre magát, a berendezést, stb. Pl. tojást süt a teflon palacsintasütőben, és nem fakanállal, hanem villával keveri. Így tönkremegy a palacsintasütő és a teflonnal mérgezi magát. Ilyesmi esetekben rászólok. Próbálom kedvesen, és többnyire sikerül is. De lehet, hogy ő kötekedésnek veszi.
10/10 anonim válasza:
Mert nem kedvel és/vagy féltékeny a párodra, hogy elszereted tőle, figyelemhiánya van, nem tudja elfogadni, hogy fontosabb vagy neki mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!