Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A sogornom allandoan beszol...

A sogornom allandoan beszol azert, ahogy a ferjemmel egymassal beszelunk?

Figyelt kérdés
Szivem, eletem, cica, kicsim stb. Nyilvan, ha formalisabb tarsasagban vagyunk, mellozzuk, de alapjaraton otthon, vagy csaladi osszejoveteleken nem figyelem minden gondolatomat, hogy epp megszokasbol, hogy szolitom meg a ferjemet, vagy o engem. Allandoan rettenet rosszindulattal gunyolodik ezen. Igaz fiatalabb a ferjemnel, de mar eleg idos ahoz kepest, hogy meg egy normalis kapcsolata sem volt(28). Ket pasija volt eddig, de mindketto egy bunko volt. Lehet ez az oka? Az epp uj aktualis zavaro tenyezo az eleteben az, hogy tul sok kozos kepunk van kint a sajat lakasunkban. Hogy ez milyen nyalas es folosleges. Igyekszem nem foglalkozni, de olyan rosszul esik neha, hogy itt tartunk minden alkalommal, ha talalkozunk. Kene hogy erdekeljn, hogy o sose jart kezen fogva a pasijaival az utcan, vagy hogy neki senki nem nyitotta meg ki elore az ajtot, vagy huzta ki neki a szeket egy etteremben? Mert minden alkalommal kb. le vagyunk teremtve azert, mert ezek megtortennek nalunk. Kb. olyan, hogy attol, hogy o csak bunkokkal volt egyutt es csak csalodott, mas se legyen boldog. Nagyon erik egy francba elkuldes.(ferjem kiosztotta mar egy parszor, hogy ne zaklasson ezzel, de ra nem hallgat)
2015. febr. 17. 03:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Jaja. Lehet irigykedik. Ne foglalkozz vele, de azért azt tudd, egy idő után a sok "cicamicázás" idegesítő lehet akkor is, ha minden rendben lenne a sogornőnél. :) Szóval te is figyelj jobban oda. Ha akkor is csinlja, nos akkor hülye, azt hagyd rá. :)
2015. febr. 17. 04:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Havonta egyszer talalkozunk, szoval nem napiszintem hallja. Tenyleg annyira elitelendo, hogy szivemnek szolitjak egymast?
2015. febr. 17. 05:03
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem! Nem az! Ne érts félre! Csak lehet sok is! Ha folyamatosan mennek oda vissza a jelzők.
2015. febr. 17. 05:08
 4/17 A kérdező kommentje:
Ertelek. Tudom, hogy nem volt senkije, akinek mondhatta volna, hogy szereti egyaltalan. Nem egesz nap megy csopogosen amugy :D csak ugy siman, ha ok van megszolitani egymast. Nem tudom, hanyszor tortenik ez meg naponta. 5x? 10x?
2015. febr. 17. 05:28
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Irigy.
2015. febr. 17. 05:37
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Ugyan már, nem kell vele foglalkozni. Irigy, mint a béka, mert neki a kutya nem mond ilyen kedves dolgokat, és senki nem bánik vele úgy, ahogy egy nővel kellene. Ha legközelebb kötekedik, vissza kell neki szólni, hogy nem irigykedni kell, hanem normális párkapcsolatot kiépítem, mellesleg, ha zavarja, ahogy egymáshoz viszonyultok, akkor nem kötelező a társaságotokat keresni, nyilván vannak a besavanyodott vénlányoknak is megfelelő fórumok.
2015. febr. 17. 06:47
 7/17 anonim ***** válasza:
31%

Gondolom sógornődnek akkor lennél a legjobb barátnője, ha szakítanátok, felszednél 50 kilót, és belépnél egy feminista szervezetbe.

Neki csak a gyűlölködés, utálkozás maradt, valószínű élete végéig, az ilyen embereket jobb nagy ívben elkerülni.

Ki kell zárni bizonyos embereket az életünkből, elvégre egyszer élünk. Legyen akár az egy családtag is.

Ha másra nem volt jó, tapasztalatszerzésre, meg tanulópénznek.

2015. febr. 17. 07:01
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

Köze mondjuk nincs hozzá, ezért beszólni sincs joga, de tény, hogy elég idegesítő ilyesmit hallgatni.

Én simán csak kerülnélek titeket szerintem. :)

2015. febr. 17. 08:03
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

"o sose jart kezen fogva a pasijaival az utcan, vagy hogy neki senki nem nyitotta meg ki elore az ajtot, vagy huzta ki neki a szeket egy etteremben? Mert minden alkalommal kb. le vagyunk teremtve azert, mert ezek megtortennek nalunk."

Nézd, ha őt ez zavarja, és még szóvá is teszi, akkor elég nyilvánvaló, hogy tudatosan, vagy akár tudat alatt féltékeny arra, hogy a testvére udvariasan, előzékenyen bánik veled, nem úgy, mint annak idején vele az ő partnerei.

Egy olyan nőt, akinek ezek a gesztusok nem esnek jól, nem jelentenek semmit, ő maga nem igényeli/igényelné egy férfitól, az sem érdekli, hogy mások kapcsolatában ez hogyan működik, vagy igazából észre se nagyon veszi, nemhogy még szóvá tegye.

Szerintem valószínűleg te is érzed, hogy azért tud ez ennyire érzényeken nyomógomb lenni a sógornődnek, mert minden ilyen apróság azzal szembesíti, hogy egyrészt most egyedül van, másrészt amikor párkapcsolatban élt, vele akkor sem viselkedett ilyen előzékenyen a párja, nem igazán kedveskedett neki, nem "hordozta a tenyerén".

Ha ilyen helyzetben lennék, se konfrontálódni, vagy ezen vitatkozni nem akarnék a sógornőmmel, se megbántani nem szeretném az ő érzéseit. Annyit tennék ilyen helyzetekben, mikor pl. szóvá teszi, hogy "előtte senki nem nyitotta ki az ajtót", hogy megkérdezném teljesen nyugodt, barátságos hangnemben, hogy:

És te szeretted volna? / És neked jólesett volna?

Feltehetően nem igennel fog rá válaszolni, de lényegében a válaszától függetlenül megkérdezném tőle, hogy őt miért zavarja, hogy a bátyja kinyitja az ajtót előttem.

Próbálnám nem őt, vagy a viselkedését kritizálni, hanem olyan kérdéseket feltenni neki, amik szembesítik azzal, hogy milyen motivációból reagál így ezekben a helyzetekben.

2015. febr. 17. 09:07
 10/17 anonim ***** válasza:
25%
Tuti rájátszanék a dologra és átváltanék nyávogósra, hadd egye a penész.
2015. febr. 17. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!