A sogornom allandoan beszol azert, ahogy a ferjemmel egymassal beszelunk?
Nagypapám 87 éves. Nagymamám 85 éves. Még mai nap is a mamám hol cukorborsónak, hol aranyomnak hívja papámat. Papa rendszeresen angyalomnak vagy édes kicsi virágomnak becézi mamát. Még ma is kézen fogva sétálnak, papa még ma is illedelmesen alátolja a széket ha mama leül. Igaz ezt minden hölgy rokonnal megcsinálja. Olyan jó nézni, hogy ilye hosszú házasság és év után még összebújva becézgetik egymást. Nincs ebben semmi rossz. Ha valaki szerint ez ciki vagy égő, nos én tudom sajnálni azt a valakit, hogy olyan sívár az élete.
Jó tanács: Ne foglalkozz vele. Örülj, hogy ti ilyen jól megvagytok, és kívánom, hogy 80 évesen is kicsimnek, cicának becézzen a férjed, te meg életemnek.
Ezt nevezik boldogságnak.
Rendezett párkapcsolatom van, mielőtt szó érné a ház elejét, de a sok cicamicázás tuti, hogy engem is zavarna. Pedig néha nálunk is kicsúszik egy "szívem".
Nekem az nem tetszik, hogy mindjárt keresed a fogást az ő magánéletében, ahelyett, hogy első körben elgondolkodnál azon, amit mond, ha pedig úgy érzed, hogy nem jogos a kiakadása, egyszerűen leszarnád az egészet.
Nem hallottuk a másik fél oldalát;azét,aki állítólag irigy.
Bár miért lenne?A nyilvános becézgetésért,meg néhány formális udvariassági gesztusért?Nem nagyon hiszem,hogy lenne oka.
Az viszont érdekes,hogy a kérdezőt miért zavarja a sógornő élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!