Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A sogornom allandoan beszol...

A sogornom allandoan beszol azert, ahogy a ferjemmel egymassal beszelunk?

Figyelt kérdés
Szivem, eletem, cica, kicsim stb. Nyilvan, ha formalisabb tarsasagban vagyunk, mellozzuk, de alapjaraton otthon, vagy csaladi osszejoveteleken nem figyelem minden gondolatomat, hogy epp megszokasbol, hogy szolitom meg a ferjemet, vagy o engem. Allandoan rettenet rosszindulattal gunyolodik ezen. Igaz fiatalabb a ferjemnel, de mar eleg idos ahoz kepest, hogy meg egy normalis kapcsolata sem volt(28). Ket pasija volt eddig, de mindketto egy bunko volt. Lehet ez az oka? Az epp uj aktualis zavaro tenyezo az eleteben az, hogy tul sok kozos kepunk van kint a sajat lakasunkban. Hogy ez milyen nyalas es folosleges. Igyekszem nem foglalkozni, de olyan rosszul esik neha, hogy itt tartunk minden alkalommal, ha talalkozunk. Kene hogy erdekeljn, hogy o sose jart kezen fogva a pasijaival az utcan, vagy hogy neki senki nem nyitotta meg ki elore az ajtot, vagy huzta ki neki a szeket egy etteremben? Mert minden alkalommal kb. le vagyunk teremtve azert, mert ezek megtortennek nalunk. Kb. olyan, hogy attol, hogy o csak bunkokkal volt egyutt es csak csalodott, mas se legyen boldog. Nagyon erik egy francba elkuldes.(ferjem kiosztotta mar egy parszor, hogy ne zaklasson ezzel, de ra nem hallgat)
2015. febr. 17. 03:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Nagypapám 87 éves. Nagymamám 85 éves. Még mai nap is a mamám hol cukorborsónak, hol aranyomnak hívja papámat. Papa rendszeresen angyalomnak vagy édes kicsi virágomnak becézi mamát. Még ma is kézen fogva sétálnak, papa még ma is illedelmesen alátolja a széket ha mama leül. Igaz ezt minden hölgy rokonnal megcsinálja. Olyan jó nézni, hogy ilye hosszú házasság és év után még összebújva becézgetik egymást. Nincs ebben semmi rossz. Ha valaki szerint ez ciki vagy égő, nos én tudom sajnálni azt a valakit, hogy olyan sívár az élete.

Jó tanács: Ne foglalkozz vele. Örülj, hogy ti ilyen jól megvagytok, és kívánom, hogy 80 évesen is kicsimnek, cicának becézzen a férjed, te meg életemnek.

Ezt nevezik boldogságnak.

2015. febr. 17. 09:38
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Most le leszek pontozva, de én agybajt kaptam, amikor ismerős pár állandóan cicának szólította egymás. Kb. nem volt nevük, mert csak annyit hallotttam, hogy ciiiiicaaaaaaaaaaaa.
2015. febr. 17. 09:55
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
Próbáld meg inkább sajnálni. Azért, mert havonta egyszer találkoztok, hidd el, hogy nem ismered. Te csak egy oldalát látod, azt nem tudod, hogy a nélkületek (család) lévő magánélete milyen. Biztos sokmindent nem tudsz róla. Nem volt még egy normális kapcsolata. Nem tudhatod ennek az okait, talán sok keserűség is van benne. Igen, lehet, hogy irigy. Van is mire, nagyon jó neked, hogy ilyen párod van. Ő pedig ott áll ilyen helyzetben, se párja, esetleg esélyét sem látva, bele van keseredve mindenbe és az orra elé van dörgölve egy rakás mindenféle. Ha lenne, akivel tudna ezekről beszélgetni (aki nemcsak helyeselni tud, hanem őszintén kritizálni, egy igazán jó barátnő), akkor már tudná, hogy felül kellene kerekednie önmagában. Addig viszont talán lehetnél te az okosabb. Nem kell az orra alá dörgölni a jelenlétében, hogy neki senki nem mondja, hogy cicám és nem nyitják ki előtte az ajtót. Lehetsz büszke a kapcsolatodra, de közben lehetsz körültekintő, együttérző más irányában. Ha együtt vagytok, akkor érdeklődhetsz, kérdezhetsz róla. Hátha még a gonosz sógornőn kívül észreveszi benned az embert is, valami barátkozós hangvétel hátha valami pozitív irányt indít el benne.
2015. febr. 17. 09:58
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Az irigység sokféle formában tud előtörni.
2015. febr. 17. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:
46%

Rendezett párkapcsolatom van, mielőtt szó érné a ház elejét, de a sok cicamicázás tuti, hogy engem is zavarna. Pedig néha nálunk is kicsúszik egy "szívem".

Nekem az nem tetszik, hogy mindjárt keresed a fogást az ő magánéletében, ahelyett, hogy első körben elgondolkodnál azon, amit mond, ha pedig úgy érzed, hogy nem jogos a kiakadása, egyszerűen leszarnád az egészet.

2015. febr. 18. 09:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem hallottuk a másik fél oldalát;azét,aki állítólag irigy.

Bár miért lenne?A nyilvános becézgetésért,meg néhány formális udvariassági gesztusért?Nem nagyon hiszem,hogy lenne oka.

Az viszont érdekes,hogy a kérdezőt miért zavarja a sógornő élete.

2015. márc. 12. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne torodj vele, irigy mint az allat. meguti a guta hogy ot sose szerette ennyire senki. mi 40 eves hazasok leszunk es mi is dragamnak szivemnek edesemnek szolitjuk egymast. es en siman megpuszilom a ferjemet tarsasagban is, kezenfogva vagy hasonloan is szoktunk jarni masok elott. igaz a mi barataink nem olyanok akikben ez rosszindulatot valtana ki. keruljetek a sogornodet es mondd meg neki hogy nagyon kilog a lolab savanyu nala a szolo. ha ez se hasznal szakitsatok meg vele a kapcsolatot es ha rakerdez mondjatok meg neki hogy ez az oka.
2015. jún. 29. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!