Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A sogornom 2 gyermekes, a...

A sogornom 2 gyermekes, a figyelme nagyon limitalt, hogyan fog javulni?

Figyelt kérdés
Varandos vagyok, sajnos egyutt kell elnem a sogornommel. Egy igazi debil lajhar, segitseg nelkul nem tudna 2 gyermeket nevelni, de sajat magara is igenytelen. A gyermekek allandoan sirnak ha egyedul van veluk, nekem nincs 10 perc nyugalmam mindaddig amig valaki haza nem jon, hogy atvegyen tole egy gyermeket, mert vagy sirnak vagy en veszek at egyet. Ilyeneket megcsinal, ha edesanyamnal kavezon es a gyereknek is kell, akkor keszit egy lattet.... Amikor meglattam mit ad a gyermek kezebe azt hittem a fejen torom ossze a poharat. Minden nap rosszul csinal valamit vagy pont semmit nem csinal....

2016. szept. 22. 13:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

"A sogornom [...] figyelme nagyon limitalt"

És a tied milyen?

Visszaolvastad, amit leírtál?

2016. szept. 22. 14:38
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

Tudod mit? Csinálj nekem paprikás krumplit és vasald ki a munkás cuccokat, ja és áthúzhatnád az ágyat is! basszus mégis mit vársz? Odakölykedzel (már bocs) a nyakára és még te panaszkodsz? Nem értem.Miért nem költözöl mondjuk el mielőtt nekiállsz osztódni?

Hát az agyam eldobom :D

2016. szept. 22. 14:56
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
na de mi a kérdés?
2016. szept. 22. 15:18
 14/26 anonim ***** válasza:
19%
Mi történt itt a Gyk válaszoloival? Manapság mindenki olyan bunkon ír a másiknak. Az a legjobb amikor valaki elkezdi a szavazást es utána meg az egész csorda. Hihetetleb.... Bizonyara a kérdező férjhez ment és oda költözött
2016. szept. 22. 15:31
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
Hihetetleb szerintem is. Egyre ebebb. Kettőre lóbb.
2016. szept. 22. 15:41
 16/26 anonim ***** válasza:
97%

Nem sokára te is anya leszel, és bebizonyíthatod, mennyivel jobban csinálod!

Mivel egy gyerek lesz, ezért játszi könnyedséggel, csuklóból megoldod.

Ha mégsem, akkor se kérj tőle segítséget, ha pont te szidod őt ugyanezért.

A jó hír az, hogy nem kell vele együtt élned, nem kényszerít rá senki.

2016. szept. 22. 16:06
 17/26 anonim ***** válasza:
85%
"Bizonyara a kérdező férjhez ment és oda költözött" Hát ez az: Miért oda, és nem saját házba vagy albérletbe? Ha más nyakára szüli a gyereket minek okoskodik?
2016. szept. 22. 18:43
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Vagy ha övé a ház miért nem rakja ki a a sógornőt rinyálás helyett?
2016. szept. 22. 18:47
 19/26 anonim ***** válasza:
87%

A megoldás egyszerű: ne élj együtt a sógornőddel.

Ha te laksz nála, vagy anyósodéknál, költözz el a gyermeked apjával együtt, és éljetek külön, önálló családként.

Ha ő lakik nálatok, akkor őt kell ugyanerre megkérni.

2016. szept. 22. 19:41
 20/26 anonim ***** válasza:
86%
De nagy a csend a kedves kérdező részéről :)
2016. szept. 23. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!