Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sogornom megsertodott, en...

Sogornom megsertodott, en viszont jogisnak erzem, amit mondtam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Hamarosan meghazasodom, az occsehez megyek felesegul. Epp a lagzira szant menut veglegesitettem, kerdezte mi lesz az. Sorolom, o meg huzza a szajat, mondvan o csak csirkemellet eszik, es neki nem lesz mit ennie. Parszor ettunk egyutt es nem csak csirkemellet, ezert nem gondolkodtam ezen, amugy a vegakra, cukorbetegekre kulon gondoltunk. Fujjol, es kozli, hogy o mast ker. Nem tul fenyes a viszonyunk, ezert kozoltem vele, hogy kozel a 30hoz talalja fel magat ennyi kaja kozott, maskor se volt gondja, ha csontos hust vagy sertest kellet ennie. Egyszeruen nem erzek keztetest arra, hogy ezert kulon kajat rendeljek neki, mert o ezt most kitalalta es fujjllva, fintorogva eloadta. Amugy teljesen normalis kajak lesznek. Husleves, salatak, borju becsi, toltott csirkecomb, porkolt, toltott kaposzta, koretek, stb.
2015. júl. 18. 22:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%
ossza be a töltött csirkecombot. Abba nem köthet bele. Te esküvőd,nehogy már megszabályozza.
2015. júl. 18. 22:09
 2/33 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy engem se hatott meg a dolog, menjen a fenebe, most epp a volegenyemnek szid. :D
2015. júl. 18. 22:10
 3/33 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a 3 husetel egyike helyett legyen rantott gomba (vagy rantott sajt, rantott karfiol) tartarral.
2015. júl. 18. 22:15
 4/33 A kérdező kommentje:
Lesz rantott gomba, de gombat se eszik, szal mindegy. Vagy ezt csak ugy, amugy irod?
2015. júl. 18. 22:17
 5/33 anonim ***** válasza:
24%
Szúrjál ki vele, kapjon olyan kaját amilyet kér, hogy ne tudjon kötekedni.
2015. júl. 18. 22:24
 6/33 omba ***** válasza:
58%

Hülye az a nő... most tényleg az evés neki a legfontosabb?

És tényleg úgy gondolja, hogy a lagzi fénypontja az lesz, hogy ő megkapja a kedvenc kajáját?

2015. júl. 18. 22:27
 7/33 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy irigy, amiért az öccse és te házasodtok. Neki milyen a magánélete? Talán ez csak egy ürügy, hogy orroljon rátok, miközben sokkal mélyebben vannak az ellenérzésének gyökerei. Amúgy jól mondta az egyik előző: rendeljetek neki egy külön adag kaját csirkemellből, addigra úgyis végigpanaszkodja a rokonságot, hogy ti milyen szemetek vagytok, hadd lássa a rokonság, kibe szorult több rosszindulat.
2015. júl. 18. 22:41
 8/33 anonim válasza:
70%
Tesom diplomaosztoa ebedjen nem ehettem.a sajtkremlevesbol.tuleltem, feltalaltam magam masodikfogassal, az o napja, egye o a kedvenceit.Remelem, nincs etelerzekemy a csaladodban, se tok jo, hogy gondoltok ilyenre.
2015. júl. 18. 22:53
 9/33 anonim ***** válasza:
65%
Csomagoljon otthon és vigye magával :D
2015. júl. 18. 22:54
 10/33 anonim ***** válasza:
26%
Ez egy gazember!
2015. júl. 18. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!