Sogornom megsertodott, en viszont jogisnak erzem, amit mondtam. Szerintetek?
Ki nem tojja le, hogy te mit tartasz betegnek és mit nem?!
Mi eszünk disznót, valahol nem. Nem eszünk kutyát, máshol igen.
Az állatok között is van, amik a fészekben levő madártojásokra pályázik..kegyetlen..
Ez van, szokj hozzá. MAjd nem eszel abból, amit betegnek találsz.
Ezzel együtt remélem semmilyen húst nem eszel, mert mindegyiknek van sztorija..
Semmi gond amugy, ne egyel. Feherjehiany meg is mutatkozik rajtad biztosan.
A efele dolgot nem tudom megerteni, csak, ha valaki alleegua miatt nem fogyaszt valamit.
Jol esik egyebkent offolni?
Amikor a hugom fia keszult hazasodni, egy beszelgetes soran a lanyom poenbol megjegyezte, hogy o nem szereti a huslevest, hanem helyette meggylevest ker.
A lagziban, mielott a pincerek talalni kezdtek a levest, a vofely szot kert, es egy rovid vicces szoveggel "felkonferalta" a meggylevest. Minden szem a (tuzpiros)lanyomra szegezodott, ahogy egy pincer kivitte neki az emberes adag kajat.Jot nevettunk,gondolom a koltsegvetest sem boritotta fel a plusz egy adag leves.
Én nem vesznék össze az ételen, rendelnék neki egy külön adagot, és kész.
Amúgy azt nem igazán értem, ezt miért nem a saját öccsével beszéli meg, aki valószínűleg tisztában van az étkezési szokásaival?
Én kinevetném. Azt mondanám ha gyerekmódra viselkedik (hiszti, fújjolás, fintorgás), akkor gyerekmód fogok bánni vele. Mind tudjuk, hogy egy válogatós gyereket hogyan nevelnek.
A rokonság sose érdekelt. Akiket nem ismerek meg se hívok btw. Párom családja ismer, szeret is úgyhogy mindegy miket mesélne (bár szerencsére páromnak nincs lány testvére). Amúgy se értem ezt a rossz hír keltést. Nálznk nincs ilyen. Elzavarnák, hogy foglalkozzon a dolgábal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!