Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sogornom megsertodott, en...

Sogornom megsertodott, en viszont jogisnak erzem, amit mondtam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Hamarosan meghazasodom, az occsehez megyek felesegul. Epp a lagzira szant menut veglegesitettem, kerdezte mi lesz az. Sorolom, o meg huzza a szajat, mondvan o csak csirkemellet eszik, es neki nem lesz mit ennie. Parszor ettunk egyutt es nem csak csirkemellet, ezert nem gondolkodtam ezen, amugy a vegakra, cukorbetegekre kulon gondoltunk. Fujjol, es kozli, hogy o mast ker. Nem tul fenyes a viszonyunk, ezert kozoltem vele, hogy kozel a 30hoz talalja fel magat ennyi kaja kozott, maskor se volt gondja, ha csontos hust vagy sertest kellet ennie. Egyszeruen nem erzek keztetest arra, hogy ezert kulon kajat rendeljek neki, mert o ezt most kitalalta es fujjllva, fintorogva eloadta. Amugy teljesen normalis kajak lesznek. Husleves, salatak, borju becsi, toltott csirkecomb, porkolt, toltott kaposzta, koretek, stb.
2015. júl. 18. 22:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
22%
Lehet, hogy azzal van baja, hogy nem tudja, hogy készül. Ha anyukámnál eszem, tudom, hogy teljes kiőrlésű lisztet használ, nyírfacukrot, laktózmentes tejet, így biztos vagyok benne, hogy nem leszek rosszul, bármit is eszem. De idegen helyen én is inkább natúr csirkemellet választanék. Az a legkönnyebb dolog a világon. Ez a sok nehéz töltött-rántott dolog szörnyen hangzik.
2015. júl. 19. 00:02
 22/33 anonim ***** válasza:
10%
Hogy van lelked egy kölyökélőlény tetemének a megevésére?! Borjú..a mamájától leválasztva..stb., egyáltalàn tudod, hogy milyen körülmények között tartják ezeket az állatokat..nem hiszem..ez elég beteg szàmomra..
2015. júl. 19. 05:40
 23/33 anonim ***** válasza:
82%

Ki nem tojja le, hogy te mit tartasz betegnek és mit nem?!

Mi eszünk disznót, valahol nem. Nem eszünk kutyát, máshol igen.

Az állatok között is van, amik a fészekben levő madártojásokra pályázik..kegyetlen..

Ez van, szokj hozzá. MAjd nem eszel abból, amit betegnek találsz.

Ezzel együtt remélem semmilyen húst nem eszel, mert mindegyiknek van sztorija..

2015. júl. 19. 08:42
 24/33 anonim válasza:
69%
Jo korulmenyek kozt kell tartani. Sot, a importalasa kozben 8s figyelbek rajuk: legyen eleg hely, meg le is kell oket terelni kamionrol valamennyit, hogy levegon, duvon legyenek. Szegeny salatat meg teljesen letepik, az faj neki, sir. Ugyanugy a paprikanak is. Kovet kell enni.
2015. júl. 19. 08:45
 25/33 anonim válasza:
16%

Semmi gond amugy, ne egyel. Feherjehiany meg is mutatkozik rajtad biztosan.

A efele dolgot nem tudom megerteni, csak, ha valaki alleegua miatt nem fogyaszt valamit.

Jol esik egyebkent offolni?

2015. júl. 19. 08:47
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

Amikor a hugom fia keszult hazasodni, egy beszelgetes soran a lanyom poenbol megjegyezte, hogy o nem szereti a huslevest, hanem helyette meggylevest ker.

A lagziban, mielott a pincerek talalni kezdtek a levest, a vofely szot kert, es egy rovid vicces szoveggel "felkonferalta" a meggylevest. Minden szem a (tuzpiros)lanyomra szegezodott, ahogy egy pincer kivitte neki az emberes adag kajat.Jot nevettunk,gondolom a koltsegvetest sem boritotta fel a plusz egy adag leves.

2015. júl. 19. 08:55
 27/33 anonim ***** válasza:
50%
A ti dolgotok, hogy mi lesz a menü, ha nem tetszik neki, akkor nem eszik belőle. Viszont én azt vettem észre, hogy sokan tényleg csak a csirkemellet eszik a húsok közül. Főleg a gyerekek és a fiatalok. Szerintem nem ő lesz az egyetlen, aki hiányolni fogja. Én biztos kínálnék egy csirkemellből készült fogást is.
2015. júl. 19. 10:25
 28/33 anonim ***** válasza:
74%

Én nem vesznék össze az ételen, rendelnék neki egy külön adagot, és kész.

Amúgy azt nem igazán értem, ezt miért nem a saját öccsével beszéli meg, aki valószínűleg tisztában van az étkezési szokásaival?

2015. júl. 19. 11:34
 29/33 anonim ***** válasza:
43%
Jött a sok koleszterinharcos, és lepontozta a csirkemellet.
2015. júl. 19. 13:01
 30/33 anonim ***** válasza:
28%

Én kinevetném. Azt mondanám ha gyerekmódra viselkedik (hiszti, fújjolás, fintorgás), akkor gyerekmód fogok bánni vele. Mind tudjuk, hogy egy válogatós gyereket hogyan nevelnek.

A rokonság sose érdekelt. Akiket nem ismerek meg se hívok btw. Párom családja ismer, szeret is úgyhogy mindegy miket mesélne (bár szerencsére páromnak nincs lány testvére). Amúgy se értem ezt a rossz hír keltést. Nálznk nincs ilyen. Elzavarnák, hogy foglalkozzon a dolgábal.

2015. júl. 19. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!