Tanacsot kernek. Bunko viselkedest folytat a sogornom. Hogyan allitsam le?
Hát ez durva azért. Én azóta már megcsaptam volna.
Én szó nélkül hagynám s még egy kicsit és kitolnék vele.
'Lopd vissza ' a dolgaid, majd vedd el te is az övéit. Nézd meg mit szól,ha az ő melltartójában mész ki reggel.
Én ezt tenném,bár lehet ezzel lesüllyednék a szintjére.
Állj ki magadért, mond meg neki határozottan,hogy az a te tulajdonod, semmi joga hozzányúlni. Lehet azért is csinálja,mert látja,hogy nem szólsz és hagyod.
Különköltözés?
Kulcsra zárni a szobádat vagy a szekrényeket?
Amikor csak a tesód van otthon akkor menj be vele a szobájukba és mutasd meg neki, hogy ez is, az is a te holmid és nem tartja-e cikisnek a felesége viselkedését?
Mert ennyi erővel te is besétálhatsz aztán fogod, amit érsz és viszed....rakja már rendbe az asszonykáját mert ha te fogod akkor gáz lesz és ugye nők jönnek mennek de te a testvére vagy!
Gondolja át, kit akar elüldözni ne legyen ilyen tejbekuki.
Te a húga vagy nem egy idegen és egy házban laktok, ahol ő a feszültség forrása!
Homokba dughatja a fejét de a probléma ezzel nem lesz megoldva.
volt ilyen barátnőm, aki lopkodott a megoldás:
nem nagyon de kellően feltűnő helyen hagyj elöl egy ruhát, de előtte szórd be viszkető porral:D
én dőltem a nevetéstől és szóltam aznap finoman mindenkinek(akiről tudtam hogy nem vehette el de kételkedett a szavamban) ha valaki vakarózni fog az a tolvaj(mert akkor még nem tudtam ki tette)
Olyan nincs, hogy keresnek egy kulcsot, ami nyitja! Egy normális, erősebb zárat kell venni újonnan egy szakértővel felszereltetni és a kulcsokból nem adni senkinek.
Mellesleg ha nem hat semmi akkor megfenyegetném azzal, hogy sorozatos lopásokért feljelentem akár rokon akár nem!
Ha nem keményítesz be nem fognak komolyan venni.
Az, hogy bemennek oda, ahová nincs joguk azt hívják betörésnek vagy birtokháborításnak vagy, mit tudom én biztos van valami jogi titulusa mert hiába rokon és hiába éltek egy fedél alatt akkor is van egy magánszférád, ahová nincs joguk bemenni pláne erőszakkal, álkulcsokkal.
Vannak ingyenes ügyvéd oldalak a neten keress egyet és írd le a helyzeted biztos van rá jogi megoldás.
Zár az ajtódra. Olyan nincs, hogy keresnek egy kulcsot, ha nem adsz nekik, akkor nem lesz kulcsuk.
Nekem is ilyen volt amúgy tesóm, ellopkodta a ruháimat, amik sosem kerültek vissza. Egyszerűen megoldottam a dolgot: szennyes kosár a szobámba, csak akkor vittem ki, mikor egyből tettem a mosógépbe, utána amint megszáradt, leszedtem, elpakoltam. Plusz van azóta zár is a szobámon.
Egy kis kreativitás legyen benned. Fogsz egy egy másik zárat, és lecseréled, olyanra, mihez csak neked van kulcsot. Én is így csináltam, egy zárat lecserélni nem nagy bűvészmutatvány, lány létemre pikk-pakk kész volt.
Amúgy, undorítónak találom ezt. Egy pólót kölcsönvenni más, mint más melltartójában lenni. Fúj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!