Valaki addna valami jo tanacsot adni?
Figyelt kérdés
angliaba elek! nem szerettek itt elni hogyan beszeljem ra anyukamekat hogy vissza mehesek magyarba? meg felek angolil beszelni mit tegyek?
15 l
2015. máj. 4. 22:13
2/10 anonim válasza:
Minek jönnél vissza? Szerintem több értelme van gyakorolni az angolt és maradni, mint visszajönni ide.
3/10 anonim válasza:
irtuk a multkor is.. tanulj! beszélj! ismerkedj!
4/10 anonim válasza:
Ne menj vissza, hiszen magyarul sem tudsz az írásod alapján!
5/10 anonim válasza:
nem magyarba, hanem Magyarországra. nemcsak az angol nem megy...
6/10 anonim válasza:
Nagy levegő, eléjük állsz és megmondod.
Ha nem tudnál itthon kihez jönni, akkor legyél koliban.
7/10 clara.s válasza:
Beszelj veluk,hogy honvagyad. Van.mond el mi miatt es hatha tudnak segiteni.valami oka csaak van hogy visszavágysz?az angolt gyakorold, ha hibazol,normalis majd idovel belejossz.biztos rossz a honvagy miatt,szerezz baratokat es sokkal konnyebb lesz.en anno franciao.bol jottem haza,megbantam.magyar vagy,de sajnos itt nem jo jövő varna rad.ott jobbak a lehetosegek,hidd el.ulj le a szuleiddel es mondd el nekik mit erzel,ertelmes szulo segit amibe tud,hogy jobb legyen a gyerekenek.
8/10 anonim válasza:
nem csoda, hogy nem megy az angol, ha magyarul se tudsz se helyesen fogalmazni, se helyesen írni.
9/10 anonim válasza:
Miota elsz Angliaban? Probalj olvasni, angolul filmeket nezni, stb. A suliban is kerhetsz segitseget, nem te vagy az egyeduli, aki kikoltozott ide masik orszagbol. 3 eve lakom itt, szinte 0 nyelvtudassal felfejlesztettem magam eleg magas szintre. Szerintem adj meg egy esélyt ennek a dolognak :) Csak ugyesen, drukkolok!
10/10 A kérdező kommentje:
De tudok magyarul írni.. ! De hagyjuk is és Köszi
2015. máj. 6. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!