Sogornom es a videki let. Mi a velemenyetek?
Mit törődsz vele? Éld az életed, azt' csá.
Egyébként meg mísz p.csa :)
Hát szerintem ez a van sapka, nincs sapka tipikus esete.
Én a helyedben nem alacsonyodnék le hozzá, plusz az is benne van, hogy szemtől szemben mindent tagadni fog. Szerintem nem éri meg, de én konfliktus kerülő típus vagyok :)
Jajj, ne foglalkozz vele, ő baja, hogy orvosi eset, a leírás alapján a világon semmi rosszat nem csináltál, de ezt nyilván te is tudod.
Ez már annyira alacsony szint, hogy nem pazarolnék egy fél gondolatot se rá, nem hiszem, hogy lenne remény arra, hogy felfogja, mennyire nincs igaza. S ha lenne, akkor is, minek dolgozz Te azért.. Éld az életed és próbáld nagy ívben hanyagolni őt.
Belekben turkáló maca... Ha pedig tisztába teszed a gyermeked, aki mégis megszületik egy ilyen családba, még rosszabb leszel? :D Ez annyira röhejes, ki mond ilyeneket? Ki köt bele abba, hogy a szakács trancsírozza a leendő ízes ételt, amit megeszünk? Nagy Isten állatkertje. Van, aki egyetért vele s nem röhögi körbe? Az ilyennek önmaga a legnagyobb büntetés...
Huhh. Roppant toleráns szoktam lenni, főleg Neten, ahol nem is látom a konkrét eseteket, de ez NAGYON durva.
Egyetlenegy dolgot tudok tanácsolni: ha ez téged bármennyire is foglalkoztat, akkor VELE beszéld meg. Mi ebben nem tudunk segíteni. Mindenki a másik háta mögött kököd, nemcsak sógornőd, hanem a másik sógorőd is, aki neked visszamondta (kíváncsi lennék, ott a helyszínen hogy reagált egyébként...) meg te is most itt. Igaz ez egy fokkal jobb, mert névtelenül.
És igen, azt a bizonyos pcsát mísznek (kedvetlen, fanyalgó, enervált, finnyás) szokták mondani. Kivéve aki nem ismeri ezt a szót.
A helyedben nem foglalkoznék vele, attól, hogy "elküldenéd a búsba", nem látná be, hogy nincsen igaza.
Azt viszont lehet, hogy megcsinálnám, ha ilyen helyzetben lennék, hogy ha legközelebb nálunk vendégeskedne, hogy őt csak párolt zöldségekkel kínálnám meg, hússal nem, mert neki van annyi szíve, hogy nem eszik "szétmarcangolt" állatokat. :-))
Ha nem vegetáriánus a sógornőd, akkor sima képmutatás a részéről ez a duma. Én nem tudnék levágni se egy csirkét, se más állatot, de nem is ítélem el, aki megteszi azért, hogy én (is) ehessek húst.
Szerintem ne foglalkozz vele, a viselkedése őt minősíti, nem téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!