Sogornom megsertodott, en viszont jogisnak erzem, amit mondtam. Szerintetek?
Ha meg rantott gomba is lesz a husetelek mellett, akkor viszont mar tenyleg nem tehetsz tobbet.
Ez egy nagyon korrekt menu akkor.
Aki huzza a szajat, az csomagoljon maganak szendvicset.
Biztos megkérném anyukámat, vagy a testvéremet aznap reggel, hogy 5 perc alatt süssön már ki 2 szelet rántott csirkét és 2 natúr csirkemellet. :D Én előkészítem előző este, csak reggel valaki csinálja meg.
Aztán majd az esküvőn a pincéreket megkérem, hogy vigyék ki neki külön. :D
Az en esküvömön sajnos ennel sokkal rosszabbak is voltak, ami tudom, nem vigasz, nem tudom, miert nem kepesek egyesek tekintettel lenni masokra legalabb a legfontosabb napon.
Szerintem nem az a baja, amit mond, hanem ez csak egy ürügy, ami kapora jött. Talan ugy erzi, hatterbe szorult, fontos akar lenni? Elvarta volna, h megbeszelj vele dolgokat, kikerd a velemenyet, mint "baratnö"? Barmi lehet az ok, akar csak az esküvö tenye nem tetszik neki.
Azt javaslom, kerdezzel töle, h többet megtudj. Pl. "miert allitja, h csak csirkemellet eszik, amikor mar ettetek együtt ezt es ezt es ezt?" Rendeles szempontjabol persze figyelmen kivül hagynam, ez lesz es kesz, hiszen van miböl valasztani. (Nem is ertem, engem meg senki sehol sem kerdezett meg, pedig etelallergia miatt nem lett volna rossz, de valahogy eszembe sem jutott, hogy meg kellett volna barkinek is kerdezni. Bar en gyakran kerdes nelkül is jelzem.) Biztosan lesz meg mas konfliktus is, sztem normalis legyel hozza (akkor is, ha ö nem), es mindig kerdesekben reagalj le ilyesmit. Igy valoszinübb, h kibujik a szög a zsakbol, mi a baja, es ha addig nem veszed fel a csatabardot, az egesz jol is elsülhet. (Persze ez töle is függ.) Bar nekem sincs jo tapasztalatom a sogornömmel, az "anyos lanya"-sogornök sztem kicsit mas kategoria, mint a mas sogornök.
szerintem pont le kell szarni a sogornot....
egyébként tényleg miért nem lesz benne csirkemell? - az általában mindig van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!