Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sogornom megsertodott, en...

Sogornom megsertodott, en viszont jogisnak erzem, amit mondtam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Hamarosan meghazasodom, az occsehez megyek felesegul. Epp a lagzira szant menut veglegesitettem, kerdezte mi lesz az. Sorolom, o meg huzza a szajat, mondvan o csak csirkemellet eszik, es neki nem lesz mit ennie. Parszor ettunk egyutt es nem csak csirkemellet, ezert nem gondolkodtam ezen, amugy a vegakra, cukorbetegekre kulon gondoltunk. Fujjol, es kozli, hogy o mast ker. Nem tul fenyes a viszonyunk, ezert kozoltem vele, hogy kozel a 30hoz talalja fel magat ennyi kaja kozott, maskor se volt gondja, ha csontos hust vagy sertest kellet ennie. Egyszeruen nem erzek keztetest arra, hogy ezert kulon kajat rendeljek neki, mert o ezt most kitalalta es fujjllva, fintorogva eloadta. Amugy teljesen normalis kajak lesznek. Husleves, salatak, borju becsi, toltott csirkecomb, porkolt, toltott kaposzta, koretek, stb.
2015. júl. 18. 22:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
66%

Ha meg rantott gomba is lesz a husetelek mellett, akkor viszont mar tenyleg nem tehetsz tobbet.

Ez egy nagyon korrekt menu akkor.

Aki huzza a szajat, az csomagoljon maganak szendvicset.

2015. júl. 18. 22:58
 12/33 anonim ***** válasza:
34%

Biztos megkérném anyukámat, vagy a testvéremet aznap reggel, hogy 5 perc alatt süssön már ki 2 szelet rántott csirkét és 2 natúr csirkemellet. :D Én előkészítem előző este, csak reggel valaki csinálja meg.

Aztán majd az esküvőn a pincéreket megkérem, hogy vigyék ki neki külön. :D

2015. júl. 18. 23:00
 13/33 anonim ***** válasza:
45%
Illetve ezt simán meg lehet külön rendelni most hogy így belegondolok. :D Nem is kell vele foglalkoznod.
2015. júl. 18. 23:01
 14/33 anonim ***** válasza:
46%
Nem.
2015. júl. 18. 23:02
 15/33 anonim ***** válasza:
28%
Nem pont miatta, de szerintem is fura, hogy nem lesz csirkemell. Azt minden válogatós gyerek is meg tudja enni.
2015. júl. 18. 23:07
 16/33 anonim ***** válasza:
72%
Ennyi felhozatal mellett süsse meg otthon magának és tegye el az ételes dobozban,vagy egye meg az esküvőtök előtt.Nehogy már ezen akadjon fel,ha meg van hívva egy esküvőre!
2015. júl. 18. 23:09
 17/33 anonim ***** válasza:
64%

Az en esküvömön sajnos ennel sokkal rosszabbak is voltak, ami tudom, nem vigasz, nem tudom, miert nem kepesek egyesek tekintettel lenni masokra legalabb a legfontosabb napon.

Szerintem nem az a baja, amit mond, hanem ez csak egy ürügy, ami kapora jött. Talan ugy erzi, hatterbe szorult, fontos akar lenni? Elvarta volna, h megbeszelj vele dolgokat, kikerd a velemenyet, mint "baratnö"? Barmi lehet az ok, akar csak az esküvö tenye nem tetszik neki.

Azt javaslom, kerdezzel töle, h többet megtudj. Pl. "miert allitja, h csak csirkemellet eszik, amikor mar ettetek együtt ezt es ezt es ezt?" Rendeles szempontjabol persze figyelmen kivül hagynam, ez lesz es kesz, hiszen van miböl valasztani. (Nem is ertem, engem meg senki sehol sem kerdezett meg, pedig etelallergia miatt nem lett volna rossz, de valahogy eszembe sem jutott, hogy meg kellett volna barkinek is kerdezni. Bar en gyakran kerdes nelkül is jelzem.) Biztosan lesz meg mas konfliktus is, sztem normalis legyel hozza (akkor is, ha ö nem), es mindig kerdesekben reagalj le ilyesmit. Igy valoszinübb, h kibujik a szög a zsakbol, mi a baja, es ha addig nem veszed fel a csatabardot, az egesz jol is elsülhet. (Persze ez töle is függ.) Bar nekem sincs jo tapasztalatom a sogornömmel, az "anyos lanya"-sogornök sztem kicsit mas kategoria, mint a mas sogornök.

2015. júl. 18. 23:23
 18/33 anonim ***** válasza:
24%

szerintem pont le kell szarni a sogornot....

egyébként tényleg miért nem lesz benne csirkemell? - az általában mindig van

2015. júl. 18. 23:29
 19/33 anonim ***** válasza:
44%
Már kezdi megkeseriteni az életeteket,mi lesz ezután?
2015. júl. 18. 23:36
 20/33 anonim ***** válasza:
44%
Nézd, legfeljebb nem eszik. Na und.
2015. júl. 18. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!