Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A sogornom 2 gyermekes, a...

A sogornom 2 gyermekes, a figyelme nagyon limitalt, hogyan fog javulni?

Figyelt kérdés
Varandos vagyok, sajnos egyutt kell elnem a sogornommel. Egy igazi debil lajhar, segitseg nelkul nem tudna 2 gyermeket nevelni, de sajat magara is igenytelen. A gyermekek allandoan sirnak ha egyedul van veluk, nekem nincs 10 perc nyugalmam mindaddig amig valaki haza nem jon, hogy atvegyen tole egy gyermeket, mert vagy sirnak vagy en veszek at egyet. Ilyeneket megcsinal, ha edesanyamnal kavezon es a gyereknek is kell, akkor keszit egy lattet.... Amikor meglattam mit ad a gyermek kezebe azt hittem a fejen torom ossze a poharat. Minden nap rosszul csinal valamit vagy pont semmit nem csinal....

2016. szept. 22. 13:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%

Ő nem tud egyedül gyereket nevelni, de te bezzeg önállóan, saját lábadon állva....

Ha nem bírod elviselni, akkor költözz el.

Ha nem tudtok, akkor hétközben menj el munka után valamerre, hétvégére meg csináljatok egész napos programot a férjeddel.

2016. szept. 22. 13:38
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Biztos nem az anyósa vagy véletlen?
2016. szept. 22. 13:42
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

Megjött Miss. Tökéletes P.csa...

Ha zavar, költözz el. Ha ő lakik nálatok, küld el.

Amúgy semmi közöd az életéhez. Inkább a magadéval kéne foglalkozni.

2016. szept. 22. 13:49
 4/26 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanazt mondom, mint az első.

Költözz el, ha ez probléma számodra. Ha meg tiéd a lakás, akkor költöztesd ki a sógornődet.

2016. szept. 22. 13:49
 5/26 anonim ***** válasza:
83%

#2-esen szétröhögtem magam:D:D:D

Most mit is csináljunk ezzel a helyzettel, kérdező? Vagy elég, hogy kizokogtad itt nekünk magad? Neked is biztos vannak hibáid, embereknek szoktak lenni hibáik. Te hogyan fogsz javulni? Magunkon tudunk dolgozni, más felnőttet nem nagyon tudunk megváltoztatni - csak ha akarja, akkor változik.

2016. szept. 22. 13:57
 6/26 anonim ***** válasza:
66%

Az én lanyom is iszik velem kávét, kap egy kis cukrot meg sok tejet es egy csepp kávét bele...

Na pukk, te majd maskepp csinálod.

Szep ha egyutt el mindenki ...

2016. szept. 22. 14:03
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
ilyen értelmetlen össze-vissza fogalmazást…döbbenet.
2016. szept. 22. 14:05
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Tehát kritizálsz valakit, akihez semmi közöd, de nem látod meg, hogy a semmire szülsz egyet te is, olyan helyre, ahol él már egy nő, a férje, két gyereke, meg az anyósod minimum??? Az igen!
2016. szept. 22. 14:11
 9/26 anonim ***** válasza:
75%
majd gyere vissza, ha neked is lesz gyereked.. egy kis lattétól nem lesz semmi baja a gyereknek, gondolom koffein mentes kávéval csinálja. Én is ittam gyerekként anyáékkal, sok tej, csöpp kávé és tejszínhab, másnap büszkén újságoltam hogy felnőtt vagyok:-) Én örülök, hogy ilyen emlékektől nem fosztottak meg a szüleim. Majd ha neked is lesz gyereked, majd máshogy csinálod
2016. szept. 22. 14:11
 10/26 anonim ***** válasza:
79%
Te meg egy épkézláb mondatot se tudsz összehozni, mert az IQ-d limitált.
2016. szept. 22. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!