Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek túlreagáltam anno...

Szerintetek túlreagáltam anno ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy annyira megharagudtam anyámra és a testvéremre hogy 10 éve nem tartom velük a kapcsolatot.

A testvéremmel azóta nem beszéltem, anyámmal meg maximum 3x beszéltem telefonon.

Szóval anyám egy nagy tanyán él, amikor elköltöztünk a testvéremmel onnan, a szobánk megmaradt. Apánk korán meghalt, csak anyám él ott, így is azon a két szobán kívül van még egy üres szoba.

Mondta anyánk hogy nem pakolja ki a szobát, nyugodtan ott hagyhatunk bármit.

Én ott is hagytam majdnem minden régi dolgomat, amit kidobni nem akartam, és tudtam hogy idővel még sokat érhet.

Az első kocsimat is a tanyán hagytam, anyám mondta elfér. (Mert addigra már vettem újat)

(Anyám nevén volt, mert ő vette nekem, de tulajdonképpen az enyém volt, én használtam.

Tesómnak is vett anyám amúgy.)

Az történt hogy a tesóm külföldre akart költözni, ezért kellett neki egy kis kezdő tőke, az első kocsimat, a szobámban talált ritkaságokat amik ma már tényleg ritkák pl régi képregények, Anyám tudtával eladta.

Egyszer mentem anyámhoz és láttam hogy nincsenek ott azok a dolgok, anyám meg mondta hogy a testvérem eladta, kérdeztem mégis miért engedte neki, azt mondta hogy legalább jó dologra költötte a pénzt mert kiment külföldre.

Na és ez a történet.

Anyám mondta hogy elvileg 1,2 milliót csinált tesóm a cuccaimból meg a kocsiból.

A feleségem is azt mondja hogy hülye vagyok hogy ezért nem tartom velük a kapcsolatot, és bárki akinek elmesélem.

Szerintetek?

2016. aug. 26. 12:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

29, azéárt, mert ha még az anyja is vásárolta, onnantól, hogy ő megkapta, a saját tulajdonát képezik.

Nem bútorokról beszélünk, hanem pl. képregényekről.

2016. aug. 26. 23:49
 32/34 anonim ***** válasza:

ezeket mind anyád vette tehát az ő pénze az ő tulajdona

nem a tied csak mert engeték használni

ritka önző vagy

2016. aug. 27. 00:06
 33/34 anonim ***** válasza:

Elnézést, Hogy nem olvasom végig az összes kommentet és ha volt már ez, akkor még egyszer bocs.

A kocsi értéke kb 150ezer forint is nagyon sokat visz a fenntartása. Tudom, mert ilyenünk volt és a férjem, aki amúgy ért hozzá és szerelni is tudja, sikítva szabadult meg tőle. Én ezt nem nevezném hiánynak. Mire a fiadnak tudtad volna adni, addigra szétrohad.

A többi pedig, amit tesó eladott, az kinek a pénzébőlvolt megvéve?

2016. aug. 27. 11:17
 34/34 anonim ***** válasza:
Azért ez a kapcsolat ahogy elnézem anyudnak sem volt fontos, ha 10 év alatt csak 3-szor beszélt veled.
2016. aug. 29. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!