18 éves fiú. Csak márkás ruhái vannak, (Zara,Retro, Springfield stb.) Most az elmúlt 2 honapban vett egy Diesel és egy Tommy Hilfinger órát. Iphone 6S plus telefonja van, most csinálta a jogosítványt amit magának fizetett. Hetente jár bulizni. Hétköznap konditermekbe, ahol veszi magának a különböző teljesítmény növelő cuccokat, különböző diétás ételeket. Most az egyetem miatt albérletbe költözött, eddig baráti társasággal közösen béreltek egy lakást. Most egyedül költözött egy modern lakásba amit szintén magának fizet. Amikor beszéltünk, mondta hogy már a repülőjegyet + szállást is lefoglalták mert szünetben mennek a barátokkal Máltára 12 napra. Amit szintén magának fizet. A szüleinek ilyesmire nem telne, hiszen nem keresnek olyan jól illete lakás hitelük is van. Szerintetek valami rosszba keveredhetett? Mikor kérdeztem, hogy honnan van ennyi pénze azt mondta diákmunkából. Én is diákmunkkáztam annak idején de annyit lehetetlen keresni, hogy ennyi kiadást és szórakozást fizetni tudjon belőle.
Bocsánat, hogy felmertem neki munkát ajánlani, hogy ne egy sz*ros gyárba kerjen sorjáznia a műanyag edényeket. Hanem egy olyan cégnél tudna dolgozni ahol szakmai tapasztalatokat szerezhet, amit a jövőben feltudna használni. Illetve a munkaideje sem lenne kötött.... De bocsánat, hogy ilyen s*ar ember vagyok...
2016. febr. 28. 20:54
52/66 anonim válasza:
Nálad,aki fejből tudja milyen telefonja,milyen márkájú cuccai vannak,milyen repülőjegyet fizet,mikor jár konditerembe,milyen diétás ételeket vesz,ez már kiveri nálam a biztosítékot,mert még az ételét is figyeled,majd még jó szakmai tapasztalatokat szerez,na ne nevetess.
2016. febr. 28. 20:59
53/66 A kérdező kommentje:
Mivel aki számomra fontos azzal szeretek több időt tölteni, így látom, hogy milyen cuccok vannak nálla. De szerintem nem ez volt a kérdés, hogy én milyen ember vagyok.
2016. febr. 28. 21:02
54/66 anonim válasza:
Az kicsit se furcsa, hogy ezeket tudja az unokatesójáról. Én is tudom milyen telefonja van az unokatesómnak (pont iphone :D), tudom nagyjából milyen ruhákban jár, tudom mit sportol, hol nyaral. Pedig nem is találkozunk túl gyakran, havonta egyszer nagyjából. Ha valaki gyakran, esetleg heti rendszerességgel is találkozik az még inkább tudhatja.
2016. febr. 28. 21:04
55/66 anonim válasza:
54-es te általánosan tudod,ő nem,ő számon kérően tudja,annyira,hogy még a szüleinek is a nyakára ment,miből telik erre.Még az ételét is tudja,diétás,drága,hogy képzeli ezt stb.De,hogy még az ételemet is figyelik ez mindennek a teteje.
Nem a nagy lábon élő mellett vagyok,de ebből az egyik 19,a másik egy híján 20 esete...
2016. febr. 28. 21:10
56/66 anonim válasza:
Szólj a NAVnak, majd ők kiderítik, szeretnek levelezni az emberrel, én is kaptam 20 évesen vagyonosodási vizsgálatot, mert hirtelen megszaladt a szekér, de minden tiszta volt természetesen.
2016. febr. 28. 21:14
57/66 anonim válasza:
49# vagyok, aki írta,hogy abban a gyárban dolgozik ahol a kérdező uncsija is állítólag.
nem kaptam privátot a nevéről. érdekes,hogy az egyetemre meg a melo diákhoz bementél faggatózni, de itt a lehetőség,hogy tényleg kiderítsd,hogy ott dolgozik -e, ahol mondja, mégsem élsz vele.
ezek után joggal élek azzal a feltevéssel,hogy kamu a kérdésed.
szép estét!
2016. febr. 28. 21:17
58/66 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretném idegeneknek a nevét kiadni.
2016. febr. 28. 21:19
59/66 anonim válasza:
Jaj dehogynem szeretnéd.
Az egyetemre mentél utána,utána a diákszövetkezethez kutakodni.nagyon komoly lehet a céged,ha ennyi mindenre van időd.A te neved mi az engem jobban érdekelne....
Vissza olvastalak még a szüleihez is hazamegy gyakran,pedig igencsak drága,azért mégis olvasók normális ez az ember??Tényleg beveszitek,hogy ez valakinek is segíteni akar,aki az ételt is figyeli,meghogy hazamegy a szüleihez,ami igencsak drága!!
2016. febr. 28. 21:27
60/66 A kérdező kommentje:
Ha annyira kíváncsi vagy a nevemre akkor fellapozol egy cégjegyzéket, megkeresed Debrecent benne, és mivel nem sok női nevet fogsz találni, ami különböző saválló és csőszerelő munkákat végez. Amint megtalálod azt az egyet .. az leszek én!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!