Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukámnak nem kéne ennyi...

Az apukámnak nem kéne ennyi híradót néznie?

Figyelt kérdés
Eddig is profi riasztónk volt, amit csak este és ha hosszabb időre mentünk akkor kapcsoltuk be. Ma viszont fel kellett rakni a kulcsomra egy távirányítót és mindig mikor elmegyünk be kell kapcsolni, h riasszon ha jön a betörő. Ráadásul az egész ház kívülről be van kamerázva.Szeintetek ez beteges?? 14/L

2016. jan. 23. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Ebben semmi beteges nincs. Ma már nem azt a világot éljük, hogy nyitva lehet hagyni a kár a bejárati ajtót is éjszakára.

És ennek semmi köze a híradóhoz.

Rendőr barátom mondta, hogy a sértettek általában döbbenten állnak a kifosztott lakásban, mert eddig azt hitték, hogy ilyen velük sosem történhet meg, csak másokkal.

2016. jan. 23. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Ja, majd ha betörnek hozzátok, elviszik az értékes dolgaitokat (amiért a szüleid dolgoztak meg!), a szobádban beletúrnak a bugyijaidba és esetleg poénból a szobád közepére sz.rnak, elgondolkodsz, lehet mégse lett volna olyan bonyolult néha megnyomni azt a gombot..
2016. jan. 23. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem beteges szerintem sem. Ha elmész otthonról, és üresen marad a ház, kapcsold be a riasztót, ha már egyszer van...
2016. jan. 23. 13:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem beteges.

Szerinted miért kamerázzák be a lépcsőházakat és az utcákat?

A riasztó is fontos dolog. Nekem is van. Én éjjelre is bekapcsolom, ha otthon vagyok.

2016. jan. 23. 13:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Jó értem de miért nem volt elég az ami eddig volt?? Eddig se tudtak volna betörni...
2016. jan. 23. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk iszonyú bonyolult zárunk van, mozgásérzékelő, riasztó és mi is gondolkodtunk még kamerán is. Ez nem beteges hanem teljesen normális. Minél nagyobb biztonságban akarja tudni a családját.
2016. jan. 23. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy te nézel-e híradót, de biztos hallottál arról ami Franciaországban történt, ha mást nem is, de a francia zászlós facebook profilképeket biztos láttad. Sajnos ilyen akár Magyarországon is történhetett volna, de lehet fog is történni, ezt nem tudhatja senki... Az egész világot megrázta, nem csoda, hogy apukád is óvatosabb. Csak biztonságba akarja tudni az övéit. Ebben nincs semmi beteges. Senkihez sem úgy törnek be, hogy számít rá az illető.
2016. jan. 23. 14:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké. Értem köszönöm. :)
2016. jan. 23. 14:46
 9/9 sadykowich ***** válasza:
Azt jegyezd meg, hogy tökéletes biztonság nincs!
2016. jan. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!