Elmondjam apukámnak?
Ne, ez nem a te dolgod.
Apukad es anyukad majd intezik egymas kozott.
Ne szólj bele a szüleid házasságába, mert majd az lesz a vége, hogy te leszel a bűnbak. Halál komolyan mondom. Most még nagy az igazságérzeted és azt hiszed az őszinteség a legjobb út, de a felnőttek szeretik homokba dugni a fejüket, mert az kényelmesebb...
Pl. apukád úgy gondolná, hogy anyukád kalandja lehet hamar véget ért volna, és élhettek volna tovább úgy mint eddig. Főleg ha egyébként otthon is jól megvannak. Új életet kezdeni nem olyan egyszerű, elköltözni, egyedül maradni, család nélkül...
Gondold át a következményeit is, mi lenne ha elmondanád? Engedjük el a fantáziánkat.
Tegyük fel, hogy elválnak.
Anyukáddal maradtok, a pasija elhagyja, mert csak jól érezni akarta magát vele, gyerekek, felelősség nem kell neki. Hiába fizet apukád gyerektartást, az életszínvonalatok erősen leromlik. Anyukád vagy depressziós lesz, vagy össze-vissza fog pasizni, most már nyíltan, és havonta új ürgét kell kerülgetnetek otthon.
Apukáddal maradtok, aki vagy szintén megzuhan az egyedülléttől és totálisan elhanyagol benneteket, vagy beszerez valami nőt, aki valószínűleg szintén nem egy törődő édes mostohaanyuci lesz.
Hagyd a fenébe, a válás a legnagyobb sz*pás, kivéve ha a családi élet eleve pokol. Azon kívül 1. lehet apukád amúgy is tudja, hogy anyukád pasizós 2. apukádnak is van barátnője, csak ő nem bukott le.
Gondolt át a következményeket, és dönts úgy ahogy jónak látod.
((Én egyértelmű, hogy elmondanám, ezzel nem téged akarlak befolyásolni, csak ledöbbentem, hogy sokak szerint ezzel én kavarnék be))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!