Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Látszatházasság? Elmondjam az...

Látszatházasság? Elmondjam az anyámnak, vagy gondolja, hogy titkos viszonyom van?

Figyelt kérdés

A férjem és köztem látszatházasság van már jó ideje. Nem így terveztem, mióta megismerkedtem vele, 180°-os fordulatot vett az életem.

A szüleim erről nem tudnak, mert külföldön élek, meg nem is nagyon szerettem volna ebbe beavatni bárkit. Viszont most meglátogattam a családomat és az anyám látott mással, egy régi barátommal.

Tudom, hogy nagyon megveti az olyan embereket, akik megcsalják a párjukat. De nem ismeri a részleteket, nem tudja, hogy milyen a kapcsolatom a férjemmel.

Azonban ha elmondanám, akkor lehet azt erősítené bennem, hogy váljak el, esetleg gyengének gondolna.

Szóval nem tudom, hogy mit kéne most tennem.

2015. okt. 18. 16:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Miert van szukseg a latszathazassag fentartasara?
2015. okt. 18. 16:53
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

A gond ott van, hogy látszatházasságban - azaz hazugságban - élsz.

Az, hogy emellett még meg is csalod a férjedet, már csak fokozza a negatív képet rólad.

Ha lenne benned valamennyi gerinc, akkor elöször is nem mentél volna bele egy ilyen házasságba, másrészt meg ha valakivel össze akarsz jönni, akkor elötte elválsz.

2015. okt. 18. 16:58
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom anyagi okai vannak, hogy külföldön nem költöztök szét. Ez a Te életed, más nem szólhat bele. Ha anyukáddal nem jó a viszonyod, akkor a látszatházasságot sem fogja megérteni,meg azt sem, ha elválsz és eközben mással vagy. Tedd azt, amit a szíved diktál, legyél a régi barátoddal és akkor mondj el otthon mindent, ha befogadóképesnek ítéled meg a környezetet.
2015. okt. 18. 16:59
 4/14 A kérdező kommentje:

Bonyolult, hogy miért alakult ez így.

De ha tudom, hogy ilyen lesz a jövőnk, akkor értelemszerűen nem mentem volna hozzá.

A férjem előtt nem titok, hogy vannak az életemben mások. Ahogyan én is tudom, hogy neki is vannak szeretői.

Nem komoly kapcsolatok ezek, egyikőnk sem dobná el a házasságunkat egy-egy hirtelen jött fellángolás miatt.

2015. okt. 18. 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem oszinten elmondhatod neki. Vagy megerti vagy nem. Ha elitel vagy papol, hpgy el kene valnod es a tobbi, akkor ne foglalkozz vele. Azt legalabb tudni fogja, hogy nem csalod meg a ferjed, illetve nyiltan teszed, o is felremegy, tudtok egymar dolgairol, tehat nem bun amit teszel. En mar csak emiatt is mondanam el anyamnak, hogy nem gondoljon rosszat rolam.
2015. okt. 18. 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Gondolom azert bonyolult mert ribi... lettel, aztan rafogod a ferjedre is, hogy megcsal!
2015. okt. 18. 17:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsókám, nagyon azt hiszed, hogy tisztában vagy az életünkkel! De nem, mert el vagy tévedve.
2015. okt. 18. 17:38
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

Akkor ha jól értem egy pénzéhes ku..rva vagy, a férjednek meg jól esik, hogy van bejárónő meg pi'na, amikor hazaér.

Elég naiv vagy, ha úgy gondolod, hogy nem hagyna el másért. El fog, vagy te őt, amint jön valaki vonzóbb. Az, hogy nem minden útszéli lotyó éri meg, nem azt jelenti, hogy te bármennyire is "értékes" lennél. Hidd el, ha megcsal, nem vagy az.

Érdemes lenne elmondani édesanyádnak, hogy örömlány vagy, legyen tisztában a helyzettel.

2015. okt. 18. 18:13
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

Ne haragudj, kérdező, de szerintem összekeverted a fogalmakat.

A látszatházasság olyan mint az USÁban a zöldkártyaházasság.

Ti véletlenül nem nyitott kapcsolatban vagytok?

2015. okt. 18. 19:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem. a nyitott házasságban azok élnek, akik egyébként házasok akarnak lenni és szeretik egymást (tudom, erre jön majd az "akit szeretek, nem csalom meg" a glóriás szentektől, akik nem gondolkodnak el, miért lenne megcsalás az, amiről tud a másik fél), ilyenben azok élnek, akik nem monogám típusok. A látszatházasság meg csak papíron az, a felek közt ténylegesen nincs már semmi. Ezt nem értem, mire jó, hacsak nem olyasmik miatt, mint az állampolgárság megszerzése és hasonlók, de ezzel se árt senkinek az illető, legfeljebb néhány mariskanéni túlfeljlett erkölcsi érzékének.
2015. okt. 19. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!