Látszatházasság? Elmondjam az anyámnak, vagy gondolja, hogy titkos viszonyom van?
A férjem és köztem látszatházasság van már jó ideje. Nem így terveztem, mióta megismerkedtem vele, 180°-os fordulatot vett az életem.
A szüleim erről nem tudnak, mert külföldön élek, meg nem is nagyon szerettem volna ebbe beavatni bárkit. Viszont most meglátogattam a családomat és az anyám látott mással, egy régi barátommal.
Tudom, hogy nagyon megveti az olyan embereket, akik megcsalják a párjukat. De nem ismeri a részleteket, nem tudja, hogy milyen a kapcsolatom a férjemmel.
Azonban ha elmondanám, akkor lehet azt erősítené bennem, hogy váljak el, esetleg gyengének gondolna.
Szóval nem tudom, hogy mit kéne most tennem.
"Akkor ha jól értem egy pénzéhes ku..rva vagy, a férjednek meg jól esik, hogy van bejárónő meg pi'na, amikor hazaér."
Honnan tudod, mennyit keres a kérdező? Kehet, hogy többet, mint a férje.
Honnan tudod, hogy HTB szerepet tölt be?
Honnan tudod, hogy, a férj nem veszi ki a részét a házimunkából?
ma 15:18
Hagyd csak, aki korlátolt, annak ezt hiába magyarázod. :)
ma 16:18
A látszatházasságnak pont az a lényege, hogy nem lépünk le azért, mert jön valaki más. De köszi, hogy ennyire értesz az életemhez!
"egyikőnk sem dobná el a házasságunkat egy-egy hirtelen jött fellángolás miatt."
Kérlek, írd meg, hogy ebben a házasságban mi a ráció, mi működik jól, mik az értékei, ami miatt nem dobnád el.
Szerintem ezt kellene először megértenünk. Utána beélhetünk arról, hogy anyukádat hogyan avasd be - vagy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!