Elmondjam nekik?
A helyzet a következő: 16 éves lány vagyok. Édesapám vezetőbeosztásban van egy cégnél, de van egy hasonlóan magas beosztásban lévő kollégája. Amikor bent voltam apánál a munkahelyén, ez a kollégája (40 év körüli) elkezdett fogdosni amikor nem volt ott senki rajtunk kívül. Nem tudom, hogy elmondjam-e a szüleimnek, mert nem valószínű hogy hinnének nekem. Azt mondanák hogy csak kitaláltam, hogy magamra vonjam a figyelmet, és direkt balhézok. Ha ez kitudódna, akkor mindenki a pasinak hinne. De akkor mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Én örülnék neki, ha a lányom elmondaná nekem, viszont nekem sem volt bizalmi kapcsolatom a szüleimmel, semmit sem mondtam el nekik...
A fogdosás veszélyes, legközelebb lehet, hogy letolja a torkodon a nyelvét vagy egyszerűen leteper. Ha kicsit is normális a kapcsolatod a szüleiddel, akkor szólj nekik mielőbb.
Köszönöm az értelmes választ!
Elmondanám, de nem hinnének nekem. Meg apát se szeretném emiatt bajba keverni.
én a helyedben nem mennék be apukám munkahelyére, de a mostani eszemmel azt mondom hogy én az ilyen alakokat szemrebbenés nélkül feljelenteném pedofíliáért apuka nélkül, egyenesen a rendőrségen.
csak az a baj hogy ebben a korban nem vagytok ennyire bátrak.
ezért tudnak megélni ezek a perverz állatok.
én nem gondolom hogy kamu, mikor engem próbáltak bántani akkor én elmondtam a szüleimnek, azt mondták hogy mondjam meg neki hogy a nevelőapám szalámit szeletel a f..zából.
na persze, majd biztos beszédtávolságba merek vele kerülni a sötét utcán!
idióták voltak a szüleim.
majd mikor megerőszakolta az anyámat akkor meg pislogtak mint a hal a szatyorban.
tényleg ilyen idióták tudnak lenni a szülők.
hiszen idióta gyerekből idióta felnőtt lesz és idióta szülő.
az emberek nem változnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!