Elmondjam nekik?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: 16 éves lány vagyok. Édesapám vezetőbeosztásban van egy cégnél, de van egy hasonlóan magas beosztásban lévő kollégája. Amikor bent voltam apánál a munkahelyén, ez a kollégája (40 év körüli) elkezdett fogdosni amikor nem volt ott senki rajtunk kívül. Nem tudom, hogy elmondjam-e a szüleimnek, mert nem valószínű hogy hinnének nekem. Azt mondanák hogy csak kitaláltam, hogy magamra vonjam a figyelmet, és direkt balhézok. Ha ez kitudódna, akkor mindenki a pasinak hinne. De akkor mit tegyek?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2015. nov. 12. 21:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék neki, ha a lányom elmondaná nekem, viszont nekem sem volt bizalmi kapcsolatom a szüleimmel, semmit sem mondtam el nekik...

A fogdosás veszélyes, legközelebb lehet, hogy letolja a torkodon a nyelvét vagy egyszerűen leteper. Ha kicsit is normális a kapcsolatod a szüleiddel, akkor szólj nekik mielőbb.

2015. nov. 12. 21:22
 2/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ!

Elmondanám, de nem hinnének nekem. Meg apát se szeretném emiatt bajba keverni.

2015. nov. 12. 21:25
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Akkor ne menj be többet apukád munkahelyére.
2015. nov. 12. 21:27
 4/20 anonim ***** válasza:
60%

én a helyedben nem mennék be apukám munkahelyére, de a mostani eszemmel azt mondom hogy én az ilyen alakokat szemrebbenés nélkül feljelenteném pedofíliáért apuka nélkül, egyenesen a rendőrségen.

csak az a baj hogy ebben a korban nem vagytok ennyire bátrak.

ezért tudnak megélni ezek a perverz állatok.

2015. nov. 12. 21:32
 5/20 anonim ***** válasza:
13%
Kamu...
2015. nov. 12. 21:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

én nem gondolom hogy kamu, mikor engem próbáltak bántani akkor én elmondtam a szüleimnek, azt mondták hogy mondjam meg neki hogy a nevelőapám szalámit szeletel a f..zából.

na persze, majd biztos beszédtávolságba merek vele kerülni a sötét utcán!

idióták voltak a szüleim.

majd mikor megerőszakolta az anyámat akkor meg pislogtak mint a hal a szatyorban.

tényleg ilyen idióták tudnak lenni a szülők.

hiszen idióta gyerekből idióta felnőtt lesz és idióta szülő.

az emberek nem változnak meg.

2015. nov. 12. 21:40
 7/20 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy nem megyek be apa munkahelyére, de gyakran vannak céges programok ahova engem is hurcolnak akár akarom akár nem. Elmondanám, de abból nagyon nagy balhé lenne családon belül is. Az a baj, hogy apa meg van róla győződve hogy ez a pasi egy szent, és hogy milyen jó ember.
2015. nov. 12. 21:44
 8/20 anonim ***** válasza:
15%
Igen,te elmondtad nekik,nem itt bocsájtottad szavazásra.Múlthéten egy 13-14 éves lány írta ki,hogy az apja molesztálja,nagyon ártatlanul,félősen adta elő,és hogy az anyukája nem hiszi el,pedig elmondta.A harmadik oldalon kiderült,hogy kamu,ugyanis az egyik válaszoló felajánlotta priviben a segítséget,és IP cím alapján ki tudja deríteni a rendőrség,hogy hol a család.Persze a lány írta,hogy ne,és töröltette is magát.
2015. nov. 12. 21:47
 9/20 anonim ***** válasza:
13%
És amikor "fodgosott" te azt csendben elfogadtad? Még csak nem is sikitottál, üvöltöttél? Megmagyaráznád????
2015. nov. 12. 21:59
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor majd én bejelentést teszek helyetted a rendőrségen, oké?
2015. nov. 12. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!