Szerintetek nekem volt igazam, vagy apukámnak?
Az előbb beszélgettünk hogy milyen kaját rendeljünk. Anya mondta, hogy együnk hamburgert, és akkor azt megesszük kint, nem kell összekoszolni semmi edényt. Apa erre rögtön rávágta, hogy neki az úgy nem jó, ő nem szereti a szendvicset. (Mindig úgy eszünk itthon ha felvágott meg stb van, hogy anyával mi összedobunk egy-egy szendvicset, apának pedig meg kell teríteni, egy kistányérra kitenni a parizert, egy másikra a kolbászt, egy harmadikra a sajtot stb stb, ő pedig a tányérján gyártja a katonákat, meg a tányérra önt szószokat is. Szóval rohadt sok utána mosogatni, amit SOHA nem csinál meg. Tényleg, életemben nem láttam még mosogatni, max a poharába enged vizet és kiönti, hogy ne száradjon bele az innivaló.)
Ezt megemlítettem neki, földhöz vágta a telefonját, elkezdett üvölteni velem hogy tknyosorrú sz.rházi vagyok, neki ne okoskodjak, így is elég nehéz az élete, stb.
Miért ő van felháborodva azon, hogy sz..rt se csinál itthon? Neki ez tényleg jár?
Ha anyukád megengedi, akkor "igen". A kettejük döntése, ki mit tesz bele a háztartásba, ebbe neked nincs beleszólásod. Mondjuk szimplán taplóság szerintem elvárni egy nőtöl, hogy legyen anya, feleség, háziasszony és dolgozó nő, miközben az apa meg csak dolgozó ember és esetleg néha napján apa.
Nálunk igazad lenne, mert férjem is szokott mosogatni. Nálatok apukádnak van igaza, mert ő soha nem szokott mosogatni és ez neki meg van engedve.
Igazad volt.
És azt gondolom, nyugodtan el is mondhatod a véleményedet, nyilván udvariasan. Nem látom be, miért ne beszélhetne a gyerek a szüleinek a közös családi dolgokról, márpedig a házimunka és annak elosztása pontosan ilyen. Nagyon sokszor előfordul, hogy a gyerek, mivel más szemszögből látja a dolgokat, és őszinte, ráébresztheti a szülőt olyasmire, amire eddig még nem gondolt.
Hát elég idegbeteg lehet, ha a telefonját a földhöz vágja, szitkozódik ennyi miatt.
Nagyon szépen beszél a gyerekével.
A kérdésre válszolva: neked volt igazad.
Szerintem csak régies felfogású. Azt hiszi, hogy a nőnek kell csinálni minden házimunkát, gyereknevelést, stb.
Teljesen mindegy az ilyennek, hogy a párja is ugyanúgy dolgozik, mint ő.
Ő a kiskirály.
4es pontoztatok le es persze engem is(de nen érdeke)
4esnek igaza volt es az Apukának is.
3tanyert nen bir elmosni az édesapjának aki felneveelte vagy epp "feltetelezem"még neveli is!
Nehog mar a lanya ossza az észt,tannykonyosorru ahogy az apa kifejezte magat!!
Ha anya dolgozik es apa is,te mit csinálsz kérdező?
Mig gyakori.k.irogatsz es válaszolsz felnott kérdésekre addig elmoshatad volna 3 tányért,te semmire kellő!
igazad van, de ne te kezd el osztani az észt az édesapádnak.
ha anyádnak nem tetszik, akkor majd szol. egyébként
....mosogass te, ne anyud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!