Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nekem volt igazam,...

Szerintetek nekem volt igazam, vagy apukámnak?

Figyelt kérdés

Az előbb beszélgettünk hogy milyen kaját rendeljünk. Anya mondta, hogy együnk hamburgert, és akkor azt megesszük kint, nem kell összekoszolni semmi edényt. Apa erre rögtön rávágta, hogy neki az úgy nem jó, ő nem szereti a szendvicset. (Mindig úgy eszünk itthon ha felvágott meg stb van, hogy anyával mi összedobunk egy-egy szendvicset, apának pedig meg kell teríteni, egy kistányérra kitenni a parizert, egy másikra a kolbászt, egy harmadikra a sajtot stb stb, ő pedig a tányérján gyártja a katonákat, meg a tányérra önt szószokat is. Szóval rohadt sok utána mosogatni, amit SOHA nem csinál meg. Tényleg, életemben nem láttam még mosogatni, max a poharába enged vizet és kiönti, hogy ne száradjon bele az innivaló.)

Ezt megemlítettem neki, földhöz vágta a telefonját, elkezdett üvölteni velem hogy tknyosorrú sz.rházi vagyok, neki ne okoskodjak, így is elég nehéz az élete, stb.

Miért ő van felháborodva azon, hogy sz..rt se csinál itthon? Neki ez tényleg jár?

2015. júl. 19. 20:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Magamat direkt nem írtam bele, mert én csak szünetben vagyok itthon. Ilyenkor nekem alap hogy takarítok a házban mindenhol, ha épp időm engedi. (egyébént dolgozok, tanulok) Anyával ketten szoktunk ilyenkor mosogatni. Viszont évközben az egész anyámra marad. Hiába kéri szépen, csúnyán apámat, hogy segítsen, de legalább ne csináljon plusz koszt, meg se hallja.

Nem 3 tányér. Van 1 amin eszik, 2 amin van felvágott, 2 amin van zöldség, 1-en van sajt, meg legtöbbször van főtt tojás is, annak még egy tányér. 7 db tányér egyetlen ember miatt.

Ha meg nincs kitéve neki, akkor egész este hisztizik, nem kellemes úgy se.

2015. júl. 19. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Akkor hisztizik, és szép lassan beletörődik.
2015. júl. 19. 22:31
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem. Olyan 10 éve próbálkozunk, semmit nem változik, inkább csak egyre hisztisebb lesz.
2015. júl. 19. 23:30
 14/18 anonim ***** válasza:
14%
a házi munka a te és a testvéreid dolga nem a szüleidé
2015. júl. 19. 23:45
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Azt a kutya meg a cica.

Nem vagyok egy nagy feminista elme, de itt aztán baromira kiakasztottak a válaszok.

Rengeteg kommentelő: kizárólag a nő dolga a házimunka

Előttem lévő kommentelő: a gyerek dolga a házimunka

?????

EZ mégis mi? Normális, értelmes emberek a házimunkát megosztják, mivel a család összes tagja koszolja az edényeket, hord ruhákat, amiket mosni kell, illetve véletlenszerűen koszol a házban. Mindenki ott él, MINDENKINEK dolga a házimunka elvégzése.

Az szintén alap dolog, hogy nem koszolunk feleslegesen, főleg nem, ha más takarítja. Ahogy a mondás tartja, más fszával könnyű verni a csalánt, ugye?

Az meg, hogy valaki így beszél a gyerekével, gusztustalan.

Nem tudom, a kérdező milyen formában közölte az édesapjával, de még ha ő is megütötte a hangnemet, amit nem kellett volna, civilizált ember egy ilyen dolog miatt, (egy jogos kritika miatt) földhözvágja a telefonját?

El se hiszem, milyen elferdült erkölcsrendszerrel rendelkező emberek járnak ide.

Az asszony dolga minden, (vagy a gyereké, értem. remélem az ötévessel akar porttöröltetni a vitrin tetejéről, ennyi ésszel nem csodálkoznék rajta) a férfiaknál normális az ideggörcsös dühkitörés, és persze a gyereknek nincs joga teljesen reális kritikát formálni.

Nem hiszem el, hogy a 21. században itt tartunk

2015. júl. 20. 00:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Tesóm nincs. Szívesen csinálok minden házimunkát, ha apám életem végéig eltart. Meg anyám is ezzel foglalkozna, ha nem kéne dolgoznia. De hárman élünk a háztartásban, hármunknak kéne csinálni a házimunkát. Vagy nélkülem ketten, Ugyanez... Miért kéne bárkinek kiszolgálni apámat?
2015. júl. 20. 00:33
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Beszélgess el anyukáddal, hogy keressen más fickót magának, ezt meg dobja ki. Sokkal többet érdemel édesanyád egy ilyen embernél.
2015. júl. 20. 10:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Milyen bunkó apád van neked!
2015. júl. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!