Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miből lehet ennyi pénze az...

Miből lehet ennyi pénze az unokatesómank?

Figyelt kérdés
18 éves fiú. Csak márkás ruhái vannak, (Zara,Retro, Springfield stb.) Most az elmúlt 2 honapban vett egy Diesel és egy Tommy Hilfinger órát. Iphone 6S plus telefonja van, most csinálta a jogosítványt amit magának fizetett. Hetente jár bulizni. Hétköznap konditermekbe, ahol veszi magának a különböző teljesítmény növelő cuccokat, különböző diétás ételeket. Most az egyetem miatt albérletbe költözött, eddig baráti társasággal közösen béreltek egy lakást. Most egyedül költözött egy modern lakásba amit szintén magának fizet. Amikor beszéltünk, mondta hogy már a repülőjegyet + szállást is lefoglalták mert szünetben mennek a barátokkal Máltára 12 napra. Amit szintén magának fizet. A szüleinek ilyesmire nem telne, hiszen nem keresnek olyan jól illete lakás hitelük is van. Szerintetek valami rosszba keveredhetett? Mikor kérdeztem, hogy honnan van ennyi pénze azt mondta diákmunkából. Én is diákmunkkáztam annak idején de annyit lehetetlen keresni, hogy ennyi kiadást és szórakozást fizetni tudjon belőle.
2016. febr. 28. 18:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most nekem írtad, vagy a kérdezőnek?

Engem sem érdekel, csak leírtam, mire gondolok.

Valóban nem kell szépíteni, csak először nem akartam így ezeket leírni.

2016. febr. 28. 19:09
 12/66 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDD

Na látod még hogy reméljük diákmunkából spórolta,mikor te dugig vagy ötletekkel!

2016. febr. 28. 19:10
 13/66 anonim ***** válasza:
74%

:D Hát na :D

De akkor nem semmi a srác :D

Vagy hímri...gyó?:O

2016. febr. 28. 19:13
 14/66 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam ilyen gyárban. 12 óráztam és úgy kaptam kb 6400ft/nap...márkás cuccok szóba sem jöhettek nálam.
2016. febr. 28. 19:14
 15/66 anonim ***** válasza:
87%
ez ,egy bűnöző let.tiszta munkával ,ezt tudod te is ,nem lehet ezt megcsinálni,főleg nem diákmunkából.majd felhasználják valami piszkos ügybe aztán ott marad a piszokba,rossz vége is lehet.
2016. febr. 28. 19:17
 16/66 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező kérdezd már meg az unokatesódtól,hol van ez a diákmunka.

Én eddig azt hittem jól keresek,de azt hiszem állást változtatok és elmegyek diákmunkára...:D

2016. febr. 28. 19:17
 17/66 anonim ***** válasza:
49%

Jó mondjuk a máltai út az még nem is olyan feltűnő, azt simán bárki össze tudná spórolni ebben a korosztályban egy év alatt (mondom saját tapasztalatból!).

Nekem a luxus lakás bérlése és az iPhone szúr szemet, főképp hogy az iPhone nagyon drága még (bár fenáll az a lehetőség is hogy havi törlesztőrészletre vette vagy akciósan előfizetéssel és akkor startból nem egy vagon pénzt lök ki rá).

A luxus lakás amit emlitettél... na igen. Tisztában vagyok az árakkal, én enyhén szólva Mo-n soha nem fogok olyan jól keresni hogy ki tudjak venni egy olyat.

Pedig jelenleg is jól keresek!

18 évesen nekem senki ne mondja, hogy tisztességes munkával keresi meg erre a pénzt.

Nekem 20 évesen is csak úgy lett Samsung Galaxy S6-osom, hogy három hónapig kinn güriztem Angliában!

Itthoni fizuval kb egy év alatt lett volna meg az ára...

2016. febr. 28. 19:23
 18/66 anonim ***** válasza:
76%

Ebesen dolgozik a műanyaggyárban?(curver?)

én is dolgoztam ott. minimál órabért fizetnek, napi 12 óra munka.

ha egész hónapban dolgozna se telne ezekre.(kb 80 ezret kap aki heti 4 napban ott van-ez a max)

de egyetem mellett nem is nagyon lehet 12 órázni.

úgyhogy szerintem sem diákmunkából van. mivel nem vallja be, nyilván valami illegális dolog. ha nagyon érdekel, akkor próbáld körbeudvarolni, hogy neked is jól jönne most egy kis pénz, nem -e tud valamit amivel jól tudsz keresni. hátha színt vall.

de szerintem jobb boldog tudatlanságban lenni.

én azon csodálkozom,hogy a szülők ennyire vakok?

egyetem mellett önerőből egy albérletet is nehéz fent tartani, nemhogy mellette márkás cuccokat venni+külföldre utazgatni.

amúgy már a telefonjáért is 3 hónapot kell dolgozni a műanyaggyárban(egész hónapban, végig). de a többi cucca árát összeadva sem jön ki a sztorija,hogy onnan van a pénze.

2016. febr. 28. 19:23
 19/66 anonim ***** válasza:
91%
Hát attol h nem lány attol még lefeküdhet férfiakkal
2016. febr. 28. 19:24
 20/66 anonim ***** válasza:
81%
18# vagyok. még az jutott eszembe,hogy lehet, hogy diákhitelt vett fel(szabad felhasználásút). más legális ötletem nincs a hirtelen jött gazdagságára.
2016. febr. 28. 19:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!