Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miből lehet ennyi pénze az...

Miből lehet ennyi pénze az unokatesómank?

Figyelt kérdés
18 éves fiú. Csak márkás ruhái vannak, (Zara,Retro, Springfield stb.) Most az elmúlt 2 honapban vett egy Diesel és egy Tommy Hilfinger órát. Iphone 6S plus telefonja van, most csinálta a jogosítványt amit magának fizetett. Hetente jár bulizni. Hétköznap konditermekbe, ahol veszi magának a különböző teljesítmény növelő cuccokat, különböző diétás ételeket. Most az egyetem miatt albérletbe költözött, eddig baráti társasággal közösen béreltek egy lakást. Most egyedül költözött egy modern lakásba amit szintén magának fizet. Amikor beszéltünk, mondta hogy már a repülőjegyet + szállást is lefoglalták mert szünetben mennek a barátokkal Máltára 12 napra. Amit szintén magának fizet. A szüleinek ilyesmire nem telne, hiszen nem keresnek olyan jól illete lakás hitelük is van. Szerintetek valami rosszba keveredhetett? Mikor kérdeztem, hogy honnan van ennyi pénze azt mondta diákmunkából. Én is diákmunkkáztam annak idején de annyit lehetetlen keresni, hogy ennyi kiadást és szórakozást fizetni tudjon belőle.
2016. febr. 28. 18:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
42%

Hááát a narkóval nem igazán lehet ennyire jól keresni, max a diszkós cuccokkal(amfetamin, bogyó, meth), de ahhoz vagy egy nagyon jó ismerős(ök)kell(enek)(akik olcsón adják nagy számra), vagy pedig az kell, hogy ő üsse össze a cuccot.

A hímringyóság nekem is eszembe jutott, nekem volt egy ismerősöm, aki egy idősebb, tehetősebb nővel többször is lefeküdt, és kapott is szép summákat érte, de kb 1 hónap után már inkább kilépett ebből az ismerős.

Vagy lehet szerencsejátékozik, pókerezik, vagy ilyenek.

2016. febr. 28. 20:27
 42/66 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező! Nem lehet az hogy irigy vagy rá picit? Hány éves is vagy?

Szerintem kérdezd meg tőle valahogy igy " Figyelj, az utóbbi időben olyan sok jó és drága cuccod van, nahh meg megváltozott az életed. Én is szeretnék igy élni ahogy te. Elmondod a trükköd ? "

2016. febr. 28. 20:34
 43/66 anonim ***** válasza:
84%

Hát igen a kérdező kérdését megválaszoltuk,a másik hogy őt színtiszta áljóságból...helyett igazából sárga irígységből nagyon érdekli.

De,hogy milyen tevékeny a leleplezésben,amit segítségnek tűntet fel,hát nem mondom...Ilyenkor áldásom adom,hogy nincs ilyen jó kis rokonom,pedig nem vagyok bűnöző.

2016. febr. 28. 20:39
 44/66 anonim ***** válasza:
86%
Irigy a kis buzgómócsing....
2016. febr. 28. 20:42
 45/66 A kérdező kommentje:

39. válaszoló. Gondolom az a ti családotokban teljesen normális ha valaki valamibe belekeveredik, pláne olyan aki fontos a számodra, hogy nem foglalkozol vele... Az eszem megáll az ilyen embereken. De gondolom akkor téged már az sem érdekelne ha a saját gyereked lenne bűnöző.

Irígy semmi esetre sem vagyok rá, nem tudom mennyire számít ez most jelen esetben de 28 éves vagyok. Ajánlottam én is munkát neki a cégnél, azt nem fogadta el mert ő nem szeretne a családtól függni. A párom szerint csak azt akarja elérni amit én. Mindenben támogatnám akár anyagilag is, csak ha valami rosszba keveredett akkor abból most szálljon ki amíg még lehet.

2016. febr. 28. 20:43
 46/66 anonim ***** válasza:
55%

Hát nem mondom neked még a számlákkal is el kellett számolnia,mi vagy te az atyaúristen?

Nem tudom a mi családunkban az unokatestvér valahogy nem kérhette rajtam a Tommy Hilfinger ingem számláját,hogy mutassam be,én nem tudom te mit képzelsz magadról.

2016. febr. 28. 20:48
 47/66 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy kértem a számlákat..... Annyit írtam, hogy kérdeztem tőle, hogy esetleg lopottak-e a cuccok, amire ő hozzám vágta a számlákat.
2016. febr. 28. 20:51
 48/66 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy te az ő kiadásait füzetben vezeted?Nagyon űgy tűnik,baromi jó kis céged lehet,ha evvel tudsz foglalkozni.Felajánlottál neki munkát a cégnél,hogy még jobban szem előtt legyen?De "kedves" tőled....
2016. febr. 28. 20:52
 49/66 anonim ***** válasza:
100%

de tudtam,hogy Debrecen...akkor 100%,hogy a curverben van.

nettó 6110-9165 Ft/nap-ot lehet ott keresni. a 6110 hétköznap, nappal. éjszaka valamivel több, de nem jelentős. a vasárnap viszont 9165 ft. ha minden vasárnap dolgozik + hétköznaponként éjszakázik, akkor talán még azt mondom,hihető is a sztorija.

de tudni kell, hogy kemény fizikai munka. 3-4 géphez simán beosztanak egyszerre. meg 12 óra, szóval egyetemmel nehéz összeegyeztetni. na meg nekem nem lenne kedvem kondizgatni ezután a meló után, pedig sportolok. de amikor a curverben vagyok, örülök,hogyha este hazaesek és lefürdök majd dőlök az ágyba:D

te tudod,hogy uncsitesódnál ez megvan -e. mármint tényleg jár -e dolgozni. ezt nem lehet eltitkolni:D

de valamennyire igaza van a többieknek is. hogyha nem dolgozik,hanem mást csinál, esetleg más dolgozza meg(bocsi:D) akkor az az ő dolga. elsősorban a szüleinek kéne ezt észrevenni és beszélni vele.

ha veled nem osztja meg, nyilván oka van.

de mondom, akár az is lehet, hogy tényleg műanyaggyárban van. bár mint ott dolgozó diák, nem tartom valószínűnek. eléggé megtanítja a diákoknak a pénz értékét az ilyen retek munkahely. vannak ott dolgozó barátaim. nem iphonera meg márkás ruhákra költik a keservesen megkeresett pénzüket:D ahogy én sem. :D vérezne a szívem, ha 2-3 hónapig folyamatosan kéne dolgoznom ott egy telefonért. szóval én nem tartom valószínűnek. de ha írsz egy nevet privátban, megmondom,hogy ismerem -e, legalább látásból. mert az ott dolgozó diákokat (akik rendszeresen mennek) ismerem.

2016. febr. 28. 20:52
 50/66 anonim ***** válasza:
65%
Akkor ezentúl még a zoknik blokkját is elteszem,hátha egyszer számon kér az unokatesóm a puma,adidas,nike zoknik miatt... Hú,de ma a benzinkúton vettem egy snickerst 10l diselt tankoltam. A francba,nem hoztam el a blokkot....
2016. febr. 28. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!