Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokahúgom úgy leégetett...

Az unokahúgom úgy leégetett hogy az nem igaz, ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban lesz az esküvőnk,aki készítette a ruhámat,ma délelőtt át is hozta személyesen. Itt volt néhány barátnőm,egyetemi évfolyamtársam, a nagymamám és az anyukám,nagy volt az izgalom,meg persze a készítő is itt maradt,hátha van valami végső igazításra szükség. Felvettem,mindenkinek nagyon tetszett,pont olyan lett,mint vártam,nagyon tetszik. A nagy örömködés közepette betoppant az unokahúgom,és elkezdte pocskondiázni a ruhát (nem tudta,hogy aki varrta is jelen van,mert nem ismerte),hogy ennek gagyi az anyaga,olyan mintha egy 5 éves varrta volna,kispórolták belőle az anyagot stb... Kb megfagyott a levegő,mire anyukám kituszkolta a konyhába és felvilágosította,hogy mi a helyzet és lesz szíves befogni...nem győztem magyarázkodni a varrónőnek,aki kínosan mosolygott és látszott rajta a sértettség. Ami nem is lep meg,mert profi munkát végzett,és mindenki elismerte ezt kivétel az a kis pi..a... De bánt,hogy hogy emlékszik így rám,rohadt kellemetlen helyzet volt! Ezek után erösen elgondolkodtam hogy közölném a kedves anyjáékkal is hogy ne jöjjenek az esküvőnkre, és ezt a kis bunkót is nyugodtan hagyják otthon, mert nem kell elrontania más örömét!

Egyébként eddig sajnáltam,mert hát ...elég nagydarab, normális kapcsolata még nem volt,de tisztán látszik,hogy "ha az én tehenem megdöglött,dögöljön meg a másé is" életérzésből indítva nem akarja hogy másnak jó legyen.

Meggyűlöltem,és nem szívesen látnám a lagzin. Ti mit tennétek?

2016. febr. 16. 15:32
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
78%

látszik mennyire kislány vagy és máris házasodsz :D egy érett ember ezt nem veszi fel, sőt saját maga küldi el a fenébe a kiscsajt, amúgy a varrónő csak feszengett mivel nem vághatott undorodó pofát hanem mosolyognia kellett mert mégiscsak a vevő rokona...ennyi

Felnőtt ember vagy tegyél is úgy, vagyis szólj vissza a kisasszonynak és küldd el a fenébe.

2016. febr. 17. 10:34
 52/59 anonim ***** válasza:
19%

Jessszus milyen válaszokat kaptál:D Sok féltékeny buta liba, aki itt éli ki magát a gyakorin! :)

Már miért lenne gyerekes, azért mert JOGOSAN megbántva és kellemetlenül érzi magát egy féltékeny, és neveletlen rokona miatt, aki őt hozta kellemetlen helyzetbe?!

Kérdező, először is gratulálok az esküvődhöz! Szerintem inkább büszke lehetsz rá, hogy ilyen fiatalon megtaláltad az igazit;)

Az unokatesóddal amennyire lehet ne foglalkozz! Hogy kérdésedre is válaszoljak, és biztos válaszoltam volna arra a "kedves" e-mailjére, hogy "Akkor nem szeretnénk, ha eljönnél az esküvőnkre"

Ennyi, nem több, nem kevesebb. Nem tartanám jó ötletnek, hogy lemenj egy lealacsonyító vitába. Inkább kerüld el őt, amennyire tudod. Ha meg azok után is elmegy az esküvőre, hogy megírod neki, hogy nem várjátok szeretettel, magára vessen. Legalább majd meghúzza magát. Vagy jobb esetben el sem megy...

Egyetértek azzal, aki azt írta ne foglalkozz a károgókkal se itt a gyakorin, se a rokonságban!

Sok boldogságot! :)

2016. febr. 17. 10:47
 53/59 anonim ***** válasza:
38%
azért gyerekes mert felnőtt létére nem mer egy fiatal csitrit a helyére tenni, pedig a szülei is leszólták szóval családi vita nem lenne belőle. Itt hezitál, hogy meghívja e pedig szerintem egyértelmű, hogy ha ilyen mocsok volt a csaj akkor nem érdemli meg a meghívást a lagzira(esküvőre elhívnám hogy nézze csak azt a "szar" ruhát ami jól áll rajtam) de a lagzira ami ingyen kajával jár már nem hívnám meg.Ennyi nem nagy dolog ezt kitalálni. Pölö az én apám undorítóan viselkedik velem és mindenki mással így nem volt kérdés hogy el se hívom, csak azért mert az apám nem hezitáltam rajta ugyanis a saját esküvőmön jól akartam magam érezni.
2016. febr. 17. 10:51
 54/59 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Először is sok boldogságot kívánok nektek. Másodszor az unokahúgod csak önmagát járatta le, téged nem. Imádom amikor engem is olyan emberek kritizálnak, mind öltözködésben, mind bármi másban, akiknek annyit nem üt meg az igényszintje, hogy tegyen valamit a testéért, amitől talán nem lenne elhízva mint az állat. De kifogás az van bőven. Innentől fogva mondhat bármit, hiteltelen. És ezt tudja minden önmagával rendben lévő, boldog ember. Én már csak azért is meghívnám, irigykedjen, ha neki így jó. De ettől ne te érezd már magad kellemetlenül.

25/N

2016. febr. 17. 11:48
 55/59 anonim ***** válasza:
79%

Ne hívd el a kiscsajt, mert ennyi fenyegetőzés után, ha magától nem alakul valami rosszul az esküvőn, a saját kezével fogja a tortát a ruhádra borítani.

Ezentúl azt is el lehet felejteni, hogy vendég legyen nálatok, mert nem tud viselkedni.

2016. febr. 17. 12:39
 56/59 anonim ***** válasza:
30%

55 voltam.

Fenntartom, hogy nem tud viselkedni. Mi az, hogy átmegyek egy menyasszonyhoz, és elkezdem a ruhát szidni? (Ha ott van a varrónő, ha nincs.)

Akik lepontoztak, azok sincsenek megnevelve, az biztos!

2016. febr. 17. 17:28
 57/59 anonim ***** válasza:
40%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__rokoni-ka..

Azóta már megbeszéltétek? Ne rontsd el a nagy napodat azzal az irreálisan magad gesztussal, hogy még is meghívod. Csak beszélj vele, érts meg, hogy miért volt ilyen keserű. Nem kell vele egyet érteni, csak próbáld megérteni. Nem jó, ha haragot táplálsz magadban, legyél túl rajta, dolgozd fel, hogy erre a fontos eseményre tudj teljes erővel készülni.

2016. febr. 21. 09:32
 58/59 anonim ***** válasza:
0%
Meg eskuvo elott beszelj az unokahugoddal, miert jaratta o le sajat magat annyi eber elott a viselkedesevel, es kerdezd meg tole, hogy ezekutan neki jol esne e, ha nem akarod ot latni a lagziba?
2016. márc. 9. 18:24
 59/59 acelsziv ***** válasza:
hogy sikerült az esküvő?
2016. jún. 29. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!